sp08exam2
10 Pages

sp08exam2

Course Number: FIN FIN 221, Summer 2008

College/University: UIllinois

Word Count: 2524

Rating:

Document Preview

Fin 221 Spring 2008 Exam 2 Covers Chapters 5-9. Multiple Choice Identify the choice that best completes the statement or answers the question. 1. Which of the following statements is CORRECT? (Ch 5) A. The NYSE does not exist as a physical location; rather it represents a loose collection of dealers who trade stock electronically. B. An example of a primary market transaction would be your uncle transferring 100...

Unformatted Document Excerpt
Coursehero >> Illinois >> UIllinois >> FIN FIN 221

Course Hero has millions of student submitted documents similar to the one
below including study guides, practice problems, reference materials, practice exams, textbook help and tutor support.

Course Hero has millions of student submitted documents similar to the one below including study guides, practice problems, reference materials, practice exams, textbook help and tutor support.

221 Fin Spring 2008 Exam 2 Covers Chapters 5-9. Multiple Choice Identify the choice that best completes the statement or answers the question. 1. Which of the following statements is CORRECT? (Ch 5) A. The NYSE does not exist as a physical location; rather it represents a loose collection of dealers who trade stock electronically. B. An example of a primary market transaction would be your uncle transferring 100 shares of Wal-Mart stock to you as a birthday gift. C. Capital market instruments include both long-term debt and common stocks. D. If your uncle in New York sold 100 shares of Microsoft through his broker to an investor in Los Angeles, this would be a primary market transaction. E. While the two frequently perform similar functions, investment banks generally specialize in lending money, whereas commercial banks generally help companies raise large blocks of capital from investors. 2. You recently sold to your brother 200 shares of Disney stock, and the transfer was made through a broker. This is an example of: (Ch 5) A. A money market transaction. B. A primary market transaction. C. A secondary market transaction. D. A futures market transaction. E. An over-the-counter market transaction. 3. If the stock market is semistrong-form efficient, which of the following statements would be CORRECT? (Ch 5) A. The required returns on all stocks are the same, and the required returns on stocks are higher than the required returns on bonds. B. The required returns on stocks equal the required returns on bonds. C. A trading strategy in which you buy stocks that have recently fallen in price is likely to provide you with a return that exceed the return on the overall stock market. D. If you have insider information about a particular stock, you cannot expect to earn an above average return on this information because it is already incorporated into the current stock price. E. Even if a market is semistrong-form efficient, an investor could still earn a better return than the market return if he or she had inside information. 4. If the Federal Reserve sells $50 billion of short-term U.S. Treasury securities to the public, other things held constant, what would be the most likely effect on short-term securities prices and interest rates? (Ch 6&7) A. Prices and interest rates will both rise. B. Prices will rise and interest rates will decline. C. Prices and interest rates will both decline. D. Prices will decline and interest rates will rise. E. There is no reason to expect a change in either prices or interest rates. 5. Suppose the rate of return on a 10-year T-bond is currently 5.00% and that on a 10-year Treasury Inflation Protected Security (TIP) is 2.10%. Suppose further that the MRP on a 10-year T-bond is 0.9%, that no MRP is required on TIPs, and that no liquidity premiums are required on any T-bonds. Given this data, what is the expected rate of inflation over the next 10 years? Disregard cross-product terms, i.e., if averaging is required, use the arithmetic average. (Ch 6) A. 1.80% B. 1.90% C. 2.00% D. 2.10% E. 2.20% 6. Assume that inflation is expected to decline steadily in the future, but that the real risk-free rate, r*, will remain constant. Which of the following statements is CORRECT? (Ch 6) A. If the expectations theory holds, the Treasury yield curve must be downward sloping. B. If the expectations theory holds, the corporate yield curve must be downward sloping. C. If there is a positive maturity risk premium, the Treasury yield curve must be upward sloping. D. If inflation is expected to decline, there can be no maturity risk premium. E. The expectations theory cannot hold if inflation is decreasing. 7. Which of the following factors would be most likely to lead to an increase in nominal interest rates? (Ch 6) A. Households reduce their consumption and increase their savings. B. A new technology like electricity has just been introduced, and it increases investment opportunities. C. There is a decrease in expected inflation. D. The economy falls into a recession. E. The Federal Reserve decides to try to stimulate the economy. 8. Bauer Inc's bonds currently sell for $1,275 and have a par value of $1,000. They pay a $120 annual coupon and have a 20-year maturity, but they can be called in 5 years at $1,120. What is their yield to maturity (YTM)? (Ch 7) A. 8.78% B. 8.99% C. 9.15% D. 9.33% E. 9.41% 9. Travis Corp.'s bonds currently sell for $1,050. They have an 8% annual coupon rate and a 20-year maturity, but they can be called in 5 years at $1,120. Assume that no costs other than the call premium would be incurred to call and refund the bonds, and also assume that the yield curve is horizontal, with rates expected to remain at current levels on into the future. Under these conditions, what rate of return should an investor expect to earn if he or she purchases these bonds? (Ch 7) A. 7.51% B. 7.71% C. 8.04% D. 8.47% E. 8.74% 10. Assume that all interest rates in the economy decline from 10% to 9%. Which of the following bonds will have the largest percentage increase in price? (Ch 7) A. A 10-year bond with a 10% coupon. B. A 10-year zero coupon bond. C. An 8-year bond with a 9% coupon. D. A 1-year bond with a 15% coupon. E. A 3-year bond with a 10% coupon. 11. A 15-year bond with a face value of $1,000 currently sells for $850. Which of the following statements is CORRECT? (Ch 7) A. The bond's yield to maturity is greater than its coupon rate. B. If the yield to maturity stays constant until the bond matures, the bond's price will remain at $850. C. The bond's current yield is equal to its coupon rate. D. The bond's current yield exceeds its yield to maturity. E. The bond's coupon rate exceeds its current yield. 12. You are considering two bonds. Bond A has a 9% annual coupon while Bond B has a 6% annual coupon. Both bonds have a 7% yield to maturity, which is expected to remain constant. Which of the following statements is CORRECT? (Ch 7) A. The prices of both bonds will increase by 7% per year. B. The prices of both bonds will increase over time, but the price of Bond A will increase by more. C. The prices of both bonds will remain unchanged. D. The price of Bond A will decrease over time, but the price of Bond B will increase over time. E. The price of Bond B will decrease over time, but the price of Bond A will increase over time. 13. A 20-year, $1,000 face value bond has a 9% annual coupon. The bond currently sells for $925. If the bond's yield to maturity remains at its current rate, what will be the price of the bond 5 years from now? (Ch 7) A. $ 966.79 B. $ 831.35 C. $1,090.00 D. $ 933.09 E. $ 925.00 14. You wish to purchase a 20-year, $1,000 face value bond that makes semiannual interest payments of $40. If you require a 10% nominal yield to maturity, what price should you be willing to pay for the bond? (Ch 7) A. $619 B. $674 C. $761 D. $828 E. $902 15. A 16-year, $1,000 face value bond with a 10% annual coupon has a current yield of 8%. What is the bond's yield to maturity (YTM)? (Ch 7) A. 6.9% B. 7.1% C. 7.3% D. 7.5% E. 7.7% 16. Assume that you manage a $10.00 million mutual fund that has a beta of 1.05 and a 12.00% required return. The risk-free rate is 4.75%. You now receive another $10.00 million, which you invest in stocks with an average beta of 0.65. What is the required rate of return on the new $20.00 million portfolio? (Hint: You must first find the market risk premium, then find the new portfolio beta.) (Ch 8) A. 10.02% B. 10.61% C. 10.91% D. 11.31% E. 12.62% 17. Jane has a portfolio of 20 randomly selected stocks, and Dick has a portfolio of 2 randomly selected stocks. Assuming the market is in equilibrium, which of the following statements is CORRECT? (Ch 8) A. The required return on Jane's portfolio must higher be than the required return on Dick's portfolio because Jane is more diversified. B. The expected return on Jane's portfolio must be lower than the expected return on Dick's portfolio because Jane is more diversified. C. If the two portfolios have the same beta, Jane's portfolio will have less diversifiable risk and also less market risk than Dick's portfolio. D. If the two portfolios have the same beta, Jane's portfolio will have less diversifiable risk and but the same market risk as Dick's portfolio. E. If the two portfolios have the same beta, their required returns will be the same but Jane's portfolio will have less market risk than Dick's. 18. Stocks A and B each have an expected return of 12%, a beta of 1.2, and a standard deviation of 25%. The returns on the two stocks have a correlation of 0.6. Portfolio P has 50% of its money in Stock A and 50% in Stock B. Which of the following statements is correct? (Ch 8) A. Portfolio P has an expected return that is less than 12%. B. Portfolio P has a standard deviation that is less than 25%. C. Portfolio P has a standard deviation that is greater than 25%. D. Portfolio P has a beta that is less than 1.2. E. Portfolio P has a beta that is greater than 1.2. 19. Assume that in recent years, both expected inflation and the market risk premium (rM rRF) have declined. Assume also that all stocks have positive betas. Which of the following would be most likely to have occurred as a result of these changes? (Ch 8) A. The average required return on the market, rM, has remained constant, but the required returns have fallen for stocks that have betas greater than 1.0. B. The required returns on all stocks have fallen by the same amount. C. The required returns on all stocks have fallen, but the decline has been greater for stocks with higher betas. D. The required returns on all stocks have fallen, but the decline has been greater for stocks with lower betas. E. The required returns have increased for stocks with betas greater than 1.0 but have declined for stocks with betas less than 1.0. 20. Which of the following statements is CORRECT? (Ch 8) A. B. C. D. E. Beta is measured by the slope of the security market. The slope of the security market line is equal to the market risk premium, (rM rRF). If a company's beta doubles, then its required return will also double. If a company's beta is halved, then its required return will also be halved. If the risk-free rate rises, then the market risk premium will also rise. 21. Given the following information, determine which beta coefficient for Stock A is consistent with equilibrium: A 11.3%; r A. B. C. D. E. 0.86 1.26 1.10 0.80 1.35 5%; RP 5% (Ch 8) 22. A $10 million portfolio that consists of the following five stocks: Stock A B C D E Amount Invested $4 million 2 million 2 million 1 million 1 million Beta 1.2 1.1 1.0 0.7 0.5 The portfolio has a required return of 11%, and the market risk premium is 5%. What is the required return on Stock C? (Ch 8) A. B. C. D. E. 7.2% 10.0% 10.9% 11.0% 11.5% 23. The CFO of Brady Boots has estimated the returns to Brady's stock, depending on the state of the economy. He has also compiled analysts' expectations for the economy. (Ch 8) Economy Recession Below average Average Above average Boom Probability 0.1 0.1 0.4 0.2 0.2 Return -23% -8 6 17 24 Given this data, what is the company's coefficient of variation? 1.94 A. B. 25.39 2.26 C. 5.31 D. 1.84 E. 24. Wald Inc's stock has a required rate of return of 10%, and it sells for $40 per share. Wald's dividend is expected to grow at a constant rate of 7% per year. What is the expected year-end dividend, D1? (Ch 9) A. $0.90 B. $1.00 C. $1.10 D. $1.20 E. $1.30 25. The Tapley Tank Company's last dividend was $2.00. The dividend growth rate is expected to be constant at 25% for 3 years, after which dividends are expected to grow at a rate of 7% forever. Tapley's required return (r s) is 11%. What is Tapley's current stock price? (Ch 9) A. $80.64 B. $82.45 C. $84.05 D. $86.16 E. $88.45 26. Stock X has a required return of 12% and a dividend yield of 5%, and its dividend is expected to grow at a constant rate forever. Stock Y has a required return of 10%, a dividend yield of 3%, and its dividend is expected to grow at a constant rate forever. Both stocks currently sell for $25 per share. Which of the following statements is CORRECT? (Ch 9) A. Stock X pays a higher dividend per share than Stock Y. B. Stock Y pays a higher dividend per share than Stock X. C. One year from now, Stock X should have the higher price. D. Stock Y has a lower expected growth rate than Stock X. E. Stock Y has the higher expected capital gains yield. 27. Which of the following statements is CORRECT? (Ch 9) A. Preferred stockholders have a priority to income but not to liquidation proceeds over bondholders in the event of bankruptcy. B. A big advantage of preferred stock is that dividends on preferred stocks are tax deductible by the issuing corporation. C. Corporations cannot buy the preferred stocks of other corporations. D. Preferred dividends are not generally cumulative. E. The preferred stock of a given firm is less risky to investors than the same firm's common stock. 28. Johnston Corporation is growing at a constant rate of 6% per year. The cost of preferred stock (r p) is 8%. The par value of the preferred stock is $120, and the stock has a stated dividend of 10% of par. What is the market value of the preferred stock? (Ch 9) A. $125 B. $120 C. $175 D. $150 E. $200 29. Thames Inc.'s most recent dividend was $2.40 per share (D0 $2.40). The dividend is expected to grow at a rate of 6% per year. The risk-free rate is 5% and the market risk premium is 4%. If the company's beta is 1.3, what is the price of the stock today? (Ch 9) A. $72.14 B. $57.14 C. $40.00 D. $68.06 E. $60.57 30. An analyst is estimating the intrinsic value Harkleroad Technologies' stock. Harkleroad's free cash flow is expected to be $25 million this year, and grow at a constant rate of 7% a year. The company's WACC is 10%. Harkleroad has $200 million of long-term debt and preferred stock, and 30 million outstanding shares of common stock. What is the estimated per-share price of Harkleroad Technologies' common stock? (Ch 9) A. $ 1.67 B. $ 5.24 C. $18.37 D. $21.11 E. $27.78 31. Hard Hat Construction's stock is currently selling at an equilibrium price of $30 per share. The firm has been experiencing a 6% annual growth rate. The companys last dividend was $1.60. The risk-free rate is 8%, and the market risk premium is 5%. If market risk (beta) increases by 50%, and all other factors remain constant, by how much will the stock price change? (Ch 9) A. -$ 7.33 B. $ 7.14 C. -$15.00 D. -$15.22 E. $22.63 32. Three-year treasury securities yield 5%, 5-year treasury securities yield 6%, and 8-year treasury securities yield 7%. If the expectations theory is correct, what is the expected yield on 5-year Treasury securities three years from now? (Ch 6) A. 5.09% B. 7.00% C. 6.71% D. 8.22% E. 6.03% 33. The real risk-free rate, r*, is 3%. Inflation is expected to be 4% this year, 5% next year, and 3% per year thereafter. The maturity risk premium equals 0.1%(t 1), where t equals the bond's maturity. A 5-year corporate bond yields 8%. What is the yield on a 10-year corporate bond that has the same default risk and liquidity premiums as the 5-year corporate bond? Disregard cross-product terms, i.e., if averaging is required, use the arithmetic average. (Ch 6) A. 7.2% B. 8.2% C. 8.0% D. 6.8% E. 8.4% Fin 221 Spring 2008 Exam 2 Answer Section MULTIPLE CHOICE 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. C C E D C A B B A B A D D D C B D B C B B C E D C A E D E D A D B

Find millions of documents on Course Hero - Study Guides, Lecture Notes, Reference Materials, Practice Exams and more. Course Hero has millions of course specific materials providing students with the best way to expand their education.

Below is a small sample set of documents:

UIllinois - FIN - FIN 221
Homework #3 (chapter 6) Answer SectionMULTIPLE CHOICE 1. ANS: E (there is a typo: 2008 to 2013 should read 2011 to 2016) Step 1: Calculate the DRP and LP using information for the 5-year bond: r = r* + IP + DRP + LP + MRP. For the 5-year corporate b
UIllinois - FIN - FIN 221
Fin 221 Spring 2008 Exam 3 covers Chapters 10-12 & 16.Multiple Choice Identify the choice that best completes the statement or answers the question. 1. Which of the following statements is CORRECT? A. The WACC as used in capital budgeting is an esti
UIllinois - FIN - FIN 221
Conflict of interest between shareholders and bondholders an illustration (Marek Jochec)This little exercise illustrates the possible conflict of interest between shareholders (or managers representing shareholders) and bondholders, that arises whe
USC - COMM - 202
Technology the systematic application of science or other organized knowledge to practical task Pacey 3 aspects Cultural goals, values, ethical codes, creativity, Organizational economic & industrial activity, unions, professionals, co
Arizona - CHEM - 151
Chemical SeparationLab 2Author: Holly Polk Lab Partners: Jim Hernandez Instructor: Yisheng Xu Chemistry Lab 151, Section 001 Date Work Performed: February 4, 2008 Date Report Submitted: February 11, 2008Abstract: In this experiment, the differen
Arizona - CHEM - 151
Gas Behavior- Lab 3Author: Holly Polk Lab Partners: Jim Hernandez, Vanessa Jordan, and Dominic Pisciotta Instructor: Yisheng Xu Chemistry Lab 151, Section 001 Date Work Performed: February 11, 2008 Date Report Submitted: February 18, 2008Abstract
Arizona - CHEM - 151
Light- Lab 4Author: Holly Polk Lab Partners: Jim Hernandez, Vanessa Jordan, and Dominic Pisciotta Instructor: Yisheng Xu Chemistry Lab 151, Section 001 Date Work Performed: February 18, 2008 Date Report Submitted: February 18, 2008Abstract:Intr
Arizona - CHEM - 151
Emission Spectroscopy- Lab 5Author: Holly Polk Lab Partners: Jim Hernandez, Vanessa Jordan, and Dominic Pisciotta Instructor: Yisheng Xu Chemistry Lab 151, Section 001 Date Work Performed: February 25, 2008 Date Report Submitted: February 25, 2008
Arizona - CHEM - 151
Absorption Spectroscopy- Lab 6Author: Holly Polk Lab Partners: Jim Hernandez, Vanessa Jordan, and Dominic Pisciotta Instructor: Yisheng Xu Chemistry Lab 151, Section 001 Date Work Performed: March 3, 2008 Date Report Submitted: March 10, 2008Abst
Arizona - CHEM - 151
Qualitative Analysis- Lab 7Author: Holly Polk Lab Partners: Jim Hernandez, Vanessa Jordan, and Dominic Pisciotta Instructor: Yisheng Xu Chemistry Lab 151, Section 001 Date Work Performed: March 24, 2008 Date Report Submitted: March 24, 2008Abstra
Arizona - CHEM - 152
Holly Polk Writing Activity 1 and 2 Page 110 and 111 E8-3 Activity 1: Lewis Structures
Arizona - CHEM - 152
Chemical SynthesisLab 9Author: Holly Polk Lab Partners: Jim Hernandez, Vanessa Jordan, and Dominic Pisciotta Instructor: Yisheng Xu Chemistry Lab 151, Section 001 Date Work Performed: April 14, 2008 Date Report Submitted: April 21, 2008Abstract: In thi
Arizona - CHEM - 152
Chemical KineticsAuthor: Holly Polk Lab Partners: Erica Geggie, Anna Giroux, Guzyal Gabitova Instructor: Janel Michels Chemistry Lab 152, Section 004 Date Work Performed: September 15 and September 22, 2008 Date Report Submitted: September 29, 2008
Arizona - CHEM - 152
Weak Acid TitrationAuthor: Holly Polk Lab Partners: Erica Geggie, Anna Giroux, Guzyal Gabitova Instructor: Janel Michels Chemistry Lab 152, Section 004 Date Work Performed: October 3 and October 6, 2008 Date Report Submitted: October 13, 2008Abstract Th
USC - BUAD - 304
Leader as VisionaryTypes of Organization ChangeIncremental Reactiv e Adaptation Revolutionary Re-creationAnticipato ryFine TuningTransformationCenter for Effective Organizations Action Research with Organizations help organization learn
USC - BUAD - 304
Leader as Structural Architect IElements of Structure Work specialization Chain of command Span of control Centralization/Decentralization Formalization DepartmentationDepartmentation by FunctionPlant Manager Manager R&D Manager Sales Mana
USC - BUAD - 304
Leader as Maker of CultureConcepts Definition: System of shared meaning held by members that distinguishes organization from others Elements Values: whats important Beliefs: how things work Norms: how members should behave Dominant culture v
USC - BUAD - 304
Leader as MotivatorThe Individual Level in OBBiographica l Features Personality Values & Attitudes AbilityPerception:How members makes sense of the worldProductivit y Absence & Turnover Satisfactio nMotivation:What motivates membersMotiv
USC - BUAD - 304
Leader as Ethical Decision MakerWhere Do You Stand? What does ethics mean to you? Does ethical behavior in business add value?What is ethics? Ethkos a disposition to behave in a certain way to lead a particular kind of life Business Ethics
USC - BUAD - 304
Leader as Politician IPower Definition Potential ability to influence others so they do things they would not do otherwise Bases of Power (where it comes from) Coercive power: fear Reward power: positive benefit Legitimate power: authority of
USC - BUAD - 304
Conflict: A definitionProcess that begins when one party perceives that another party has negatively affected, or is about to negatively affect, something the first party cares about. For a conflict to exist, it must be perceived by those involved
USC - BUAD - 304
Foundations of LeadershipBasic Leadership ModelKnowledge of Organization al BehaviorxBehaviora = l SkillsLeadership Effectivenes sKnowledge of Organizational BehaviorIndividual Level How members makes sense of the world What motivates me
USC - BUAD - 304
Leader as Sense MakerThe Individual Level in OBBiographica l Features Personality Values & Attitudes AbilityPerception:How members makes sense of the worldProductivit y Absence & Turnover Satisfactio nMotivation:What motivates membersPer
USC - BUAD - 304
Leader as StylistTrait Approach Assumption: Leaders are born Goal: Select leaders Traits (examples) Ambition & energy Honesty & integrity High self-monitor Problems Traits do not generalize across situations Fails to clarify importance of
USC - BUAD - 304
Leader as Developer of TalentCorporate Strategy: How firm will use its resources to gain competitive advantage Human Resource Strategy: How firm will use human resources to implement corporate strategyHuman Resource Management: Policies and pract
USC - BUAD - 304
Leader as Change Agent IIForces for Change Workforce Technology Competition Social Trends Political TrendsTypes of Organization ChangeIncrementa l Reactiv e Adaptatio n Revolutionar y RecreationAnticipator yFine TuningTransformatio n
USC - BUAD - 304
Leader as Team Developer IWhy Groups/Teams? Tasks becoming more complex Tasks becoming more interdependent Need for more flexible labor force Need for faster response to change Groups/teams generally perform better under these conditions than i
Wisconsin - AFRICA - 010
NOTICE: This Material may be protected by Copyright Law (Title 17, U.S. Code)
Cornell - AEM - 4150
AEM 4150-Price Analysis, Fall 2008Instructor: Yuqing Zheng, Ph.D. 311 Warren Hall yz248@cornell.edu Teaching Assistants:Annelies Deuss (ad328@cornell.edu, 46 WN) Xi Chen (xc49@cornell.edu, 46 WN)Research Aide: Anita Vogel, WN349Reading Material
Aarhus Universitet - HIST - 117
MB17 Chapter Eleven LECTURE NOTESI. Introduction A. Learning objectives In this chapter students will learn: 1. The purposes, tools, and limitations of fiscal policy. 2. The role of built-in stabilizers in moderating business cycles. 3. How the standardi
Binghamton - BIO - 355
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Error><Code>NoSuchKey</Code><Message>The specified key does not exist.</Message><Key>0e6ef18d6665651bc9409fddd1899955d4b1a37a.ppt</Key><RequestId>2 892645E1D090DF8</RequestId><HostId>SOIwqNG3FBUg2diXeSaeXbi42DyUVpld
Binghamton - BIO - 355
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Error><Code>NoSuchKey</Code><Message>The specified key does not exist.</Message><Key>e2dc9124e38248da75bf736a38266ebde62345be.doc</Key><RequestId>4 331C007A909FEBF</RequestId><HostId>LHe+iVbQOAthmf/uyzd8gtqwFkWN7BLc
Binghamton - BIO - 355
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Error><Code>NoSuchKey</Code><Message>The specified key does not exist.</Message><Key>f5b81fd83d9886c1ff8878693458401de5f9afc4.ppt</Key><RequestId>8 6571D16CE4C4822</RequestId><HostId>lsbhk2PbIDwNFKZaGeOHWquAlZzxH+RY
Emory - ENG - 255
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Error><Code>NoSuchKey</Code><Message>The specified key does not exist.</Message><Key>65300482eb7c327f281e03c1616ab5c4affa9e68.doc</Key><RequestId>3 94E8A1D43E3C545</RequestId><HostId>V+gIcqEC41/fe8m1V0h1nsLlK+zHREiT
Emory - BIO - 336
Sheet1<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Error><Code>NoSuchKey</Code><Message>The specified key does not exist.</Message><Key>23975d823829cedd0286ePage 1
Emory - CHEM - 222
Emory - ENG - 256
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Error><Code>NoSuchKey</Code><Message>The specified key does not exist.</Message><Key>4b45898fd2e5aeb8bc176456368fe7575134c0ba.doc</Key><RequestId>6 1848896C6FCF13E</RequestId><HostId>IOHSgHcVbNfzy0+D+F9Q1znOTH/nlQ8W
Emory - NBB - 201
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Error><Code>NoSuchKey</Code><Message>The specified key does not exist.</Message><Key>76dfe4aa770558ba47812bb703e622a5961ca317.doc</Key><RequestId>D D18D989D978D642</RequestId><HostId>Tt/3Rbs+9CoUqiP8hxLe3m0oj7X4DDPN
Emory - CHEM - 222
Emory - BIO - 336
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Error><Code>NoSuchKey</Code><Message>The specified key does not exist.</Message><Key>bd1f0ec73119c786355bd059d6c63e4759c5c3c0.doc</Key><RequestId>9 42DBBA6B03AB575</RequestId><HostId>sziiTu4lvA3gv2i+f/g7LxNKu0zeE6kK
Emory - ENG - 311
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Error><Code>NoSuchKey</Code><Message>The specified key does not exist.</Message><Key>c50b4c8c6ef3d7cdd29f6d09a3088563a663277f.doc</Key><RequestId>8 283148806683D50</RequestId><HostId>vhazwmtG0Kks97lxTJLlqCWcyVMApDN3
Emory - PHYS - 142
Emory - PHYS - 142
Emory - PHYS - 142
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th EditionKimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 13Prepared byEllen L. Sweatt Georgia Perimeter College1Chapter 13FINANCIAL ANALYSIS: The Big Picture2Chapter 13After studying Chapter
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th Ed.Kimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 1Prepared byEllen L. Sweatt Georgia Perimeter College1Chapter 1AN INTRODUCTION TO FINANCIAL STATMENTS2Study Objectives1.2.3.4.Desc
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th Ed.Kimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 2Prepared byEllen L. Sweatt Georgia Perimeter College1Chapter 2A FURTHER LOOK AT FINANCIAL STATMENTS2Chapter 2A Further Look at Financial
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th Ed.Kimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 11Prepared by Ellen L. Sweatt Georgia Perimeter CollegeandBarbara Muller Arizona State University West1Chap te r 1 1REP ORTI NG AN D AN AL YZI
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th Ed.Kimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 3Prepared byEllen L. Sweatt Georgia Perimeter College1Chapter 3THE ACCOUNTING INFORMATION SYSTEM2The Accounting Information SystemChapte
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th Ed.Kimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 4Prepared byEllen L. Sweatt Georgia Perimeter College1Chapter 4ACCRUAL ACCOUNTING CONCEPTS2Chapter 4 Accrual Accounting ConceptsEx
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th Ed.Kimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 5Prepared byEllen L. Sweatt Georgia Perimeter College1Chapter 5MERCHANDISING OPERATIONS AND THE MULTIPLESTEP INCOME STATEMENT2Study Object
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th Ed.Kimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 6Prepared byEllen L. Sweatt Georgia Perimeter College1Chapter 6REPORTING AND ANALYZING INVENTORY2Chapter 6 Reporting and Analyzing Inventor
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th EditionKimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 7Prepared by Ellen L. Sweatt Georgia Perimeter College and Barbara Muller Arizona State University West1Chapter 7INTERNAL CONTROL AND CASH2
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th EditionKimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 8Prepared by Ellen L. Sweatt Georgia Perimeter College and Barbara Muller Arizona State University West1Chapter 8REPORTING AND ANALYZING REC
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th EditionKimmel Weygandt KiesoCHAPTER 9Prepared by Ellen L. Sweatt Georgia Perimeter College and Barbara Muller Arizona State University West1Chapter 9REPORTING AND ANALYZING LON
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th EditionKimmel Weygandt KiesoCHAPTER 10Prepared by Ellen L. Sweatt Georgia Perimeter College and Barbara Muller Arizona State University West1Chapter 10REPORTING AND ANALYZING L
UCF - ACG - 2021-20427
Financial Accounting:Tools for Business Decision Making, 4th Ed.Kimmel, Weygandt, KiesoCHAPTER 12Prepared byEllen L. Sweatt Georgia Perimeter College1Chapter 12STATEMENT OF CASH FLOWS2Chapter 12 Statement of Cash Flows After
Kansas State University - STAT - 351
ReviewBasic Terminologies Population and Sample Parameter and Statistic Discrete and Continuous Random Variables Quantitative and Qualitative variables Means and ProportionsReview Ctd Graphical Techniques Histograms Bar charts Scatter plot
Cornell - LING - 100
University of Great Falls - ECE - EEL 3111c
University of Florida - ECE - EEL3111C