MINI PCAT - original price? A. $14,310.40 B. $14,990.90 C....

Info iconThis preview shows pages 1–2. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
PCAT Mini-Test 1. The reaction CH 2 CH 2 + H 2 CH 3 CH 3 is an example of A. Substitution B. Addition C. Esterification D. Fermentation 2. The products of the fermentation of a sugar are ethanol and A. Water B. Oxygen C. Carbon dioxide D. Sulfur dioxide 3. Which of the following is paired correctly? A. A-G B. C-G C. A-U D. G-T 4. Which of the following divisions of cell growth precedes Mitosis in the cell cycle? A. G 2 B. G 1 prephC. S D. G 0 5. AMNESIA:MOMORY::BLINDNESS A. insight B. perception C. lamentation D. vision 6. Which property determines the direction of the exchange of internal energy between two objects? A. Temperature B. Specific Heat C. Mass D. Density 7. The sales price of a car is $12,590, which is 20% off the original price. What is the
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
Background image of page 2
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: original price? A. $14,310.40 B. $14,990.90 C. $15,290.70 D. $15,737.50 E. $16,935.80 8. ANODYNE:RELIEF::SOPORIFIC: A. illusion B. balm C. confusion D. sleep 9. Red-green color blindness is a sex-linked recessive trait. What is the probability that a boy born to a normal man and a carrier woman will be color-blind? A. B. C. D. 1 10. Suppose f(x) is a differentiable function with f(1)=2, f(2)=-2, f(2)=5, f(1)=3, and f(5)=1. An equation of a line tangent to the graph of f is: A. y-3=2(x-1) B. y-2=(x-1) C. y-3=5(x-1) D. y-2=3(x-1) Answer Key 1. B 2. C 3. E 4. A 5. D 6. A 7. D 8. D 9. B 10. D...
View Full Document

This note was uploaded on 05/02/2008 for the course PCAT PCAT taught by Professor Unknown during the Fall '08 term at University of Washington.

Page1 / 2

MINI PCAT - original price? A. $14,310.40 B. $14,990.90 C....

This preview shows document pages 1 - 2. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online