quiz5 - Answers for Quiz 5 A 1) A 2) A 3) A 4) D 5) E 6) C...

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: Answers for Quiz 5 A 1) A 2) A 3) A 4) D 5) E 6) C 7) B 8) B E 1) C 2) C 3) C 4) C 5) A 6) C 7) E 8) A I 1) E 2) B 3) A 4) C 5) A 6) D 7) C 8) D B 1) E 2) D 3) C 4) E 5) D 6) D 7) B 8) B F 1) A 2) A 3) D 4) C 5) C 6) A 7) D 8) E J 1) A 2) A 3) B 4) A 5) E 6) A 7) C 8) E C 1) E 2) B 3) B 4) A 5) E 6) D 7) C 8) B G 1) C 2) E 3) B 4) B 5) A 6) D 7) D 8) D K 1) D 2) A 3) A 4) A 5) A 6) E 7) C 8) E D 1) D 2) C 3) B 4) D 5) B 6) E 7) D 8) B H 1) C 2) A 3) D 4) C 5) D 6) A 7) C 8) D L 1) C 2) C 3) E 4) D 5) A 6) E 7) E 8) C UCSD Physics 2A Winter 2008 Instructor : Vivek Sharma Quiz Five INSTRUCTIONS: Fill, tear and return the bottom strip of the front page with your scantron. Seperately, return back rest of the exam sheets. Use a #2 pencil to fill your scantron. Write your code number and bubble it in under ""EXAM NUMBER"". Bubble in the quiz version (see letter A--L at bottom of page) in your scantron under ""TEST VERSION"". Since Scantron accepts only letter A-D, those with exam versions E-H or I-L should enter corresponding letter from A-D in their scantron card. Ask the proctor if you need clarification. MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 1) A tight-rope walker walks across a 30.0 m long wire tied between two poles. The center of the wire is displaced vertically downward by 1.0 m when he is half-way across. If the tension in both halves of the wire at this point is 4161 N, what is the mass of the tight-rope walker? Neglect the mass of the wire. A) 57 kg B) 61 kg C) 29 kg D) 50 kg 2) A 5 kg block is suspended by a rope from the ceiling of an elevator as the elevator accelerates downward at 3.0 m/s2 . The tension force of the rope on the block is: A) 34 N up B) 34 N down C) 15 N up D) 64 N up E) 64 N down 3) A crate rests on a horizontal surface and a woman pulls on it with a 10 N force. Rank the situations shown below according to the magnitude of the normal force exerted by the surface on the crate, least to greatest A) 3,2,1 B) 1,2,3 C) 2,1,3 D) 1,3,2 E) 3,1,2, 4) A 32 N force, parallel to the incline, is required to push a certain crate at constant velocity up a frictionless incline that is 30 above the horizontal. The mass of the crate is: A) 3.8 kg B) 3.3 kg C) 5.7 kg D) 6.5 kg E) 160 kg --------Tear here and submit strip along with the scantron card. Follow TA instructions------Name____________________________________________Code-Number___________________ Phys 2A Quiz Five Test Version A1 UCSD Physics 2A Winter 2008 Instructor : Vivek Sharma 5) A 1 N pendulum bob is held at an angle from the vertical by a 2 N horizontal force F as shown. The tension in the string supporting the pendulum bob (in newtons) is: A) cos B) 2/cos C) none of these D) 1 E) 5 6) Three books (X, Y, and Z) rest on a table. The weight of each book is indicated. The force of book Z on book Y is: A) 0 N B) 5 N C) 9 N D) 14 N E) 19 N 7) Three blocks (A,B,C), each having mass M, are connected by strings as shown. Block C is pulled to the right by a force F that causes the entire system to accelerate. Neglecting friction, the net force acting on block B is: A) 0 B) F /3 C) 2 F /3 D) 3 F /2 E) F 8) An astronaut who weighs 725 N on earth goes to planet X, which has no atmosphere. She observes that when she drops a 2.35-kg stone from rest on planet X, it takes it 1.12 s to fall a distance of 3.82 m. The astronaut's weight on planet X is closest to: A) 4420 N B) 451 N C) 1180 N D) 505 N E) 1170 N Phys 2A Quiz Five Test Version A2 Answer Key Testname: Q5 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) A A A D E C B B --------Tear here and submit strip along with the scantron card. Follow TA instructions------Name____________________________________________Code-Number___________________ Phys 2A Quiz Five Test Version A3 ...
View Full Document

Ask a homework question - tutors are online