quiz2 - UCSD Physics 2A Winter 2008 Instructor : Vivek...

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: UCSD Physics 2A Winter 2008 Instructor : Vivek Sharma Quiz Two INSTRUCTIONS: Fill, tear and return the bottom strip of the front page with your scantron. Seperately, return back rest of the exam sheets. Use a #2 pencil to fill your scantron. Write your code number and bubble it in under ""EXAM NUMBER"". Bubble in the quiz version (see letter A--L at bottom of page) in your scantron under ""TEST VERSION"". Since Scantron accepts only letter A-D, those with exam versions E-H or I-L should enter corresponding letter from A-D in their scantron card. Ask the proctor if you need clarification. MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 1) If A - B = A+B and both A nor B are non-zero vectors, then: A) A and B are parallel and in the same direction B) A and B are parallel and in opposite direction C) the angle between A and B is 45o D) the angle between A and B is 60o E) A is perpendicular to B 2) The vector V3 in the diagram is equal to: A) V1 - V2 B) V1 + V2 C) V2 - V1 D) V1 / (cos) E) V1 cos --------Tear here and submit strip along with the scantron card. Follow TA instructions------Name____________________________________________Code-Number___________________ Phys 2A Quiz Two Test Version A1 UCSD Physics 2A Winter 2008 Instructor : Vivek Sharma 3) Four vectors ( A , B , C, D ) have the same magnitude. The angle between adjacent vectors is 45 o as shown. Which of the following statements is true? A) A - B - C + D =0 B) B + D - 2 C =0 C) A + B = B + D D) A + B + C + D =0 E) ( A + C )/ 2 = - B 4) The components of vectors B and C are given as follows: Bx = -7.3 By = -8.6 Cx = -7.8 Cy = +9.8 The angle (less than 180 degrees) between vectors B and C , in degrees, is closest to: A) 79 B) 101 C) 2 D) 178 5) If the magnitude of the sum of two vectors is less than the magnitude of either vector, then: A) the scalar product of the vectors must be negative B) the scalar product of the vectors must be positive C) the vectors must be parallel and in opposite direction D) the vectors must be parallel and in same direction E) none of the above E) 96 Phys 2A Quiz Two Test Version A2 UCSD Physics 2A Winter 2008 Instructor : Vivek Sharma Figure A Three vectors shown below lie in a plane. 6) In Figure A, the magnitude and direction of the vector product A C are closest to: A) 45, directed on the plane B) 45, directed out of the plane C) 45, directed into the plane D) 16, directed out of the plane E) 16, directed into the plane 7) The value of k . ( k i) is A) 0 B) +1 ^ ^ ^ C) -1 D) 3 E) 3 8) Approximately how many dollar bills would you have to stack to reach the moon which is about 4 108 m away? A) 4 1012 B) 4 109 C) 4 1015 D) 4 108 Phys 2A Quiz Two Test Version A3 Answer Key Testname: Q2 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) B C B B A B A A --------Tear here and submit strip along with the scantron card. Follow TA instructions------Name____________________________________________Code-Number___________________ Phys 2A Quiz Two Test Version A4 ...
View Full Document

This note was uploaded on 05/08/2008 for the course PHYS 2A taught by Professor Hicks during the Winter '07 term at UCSD.

Ask a homework question - tutors are online