Cadou D1.pdf - CADOU Written by Marius Mihalcea INT STUDIO...

Info icon This preview shows pages 1–6. Sign up to view the full content.

CADOU Written by Marius Mihalcea
Image of page 1

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

INT. STUDIO APARTAMENT Într-o sufragerie de apartament este instalat intr-un mod artizanal un studio de emisie tv. In bucataria de langa sufragerie, decorata ca o bucatarie de firma destul de minimalist, se regasesc un aragaz inchis, o masa alba pe care se afla un filtru de cafea si cateva pahare de plastic. O scrumiera mare plina de chistoace si un cuptor cu micro-unde, inghesuit langa un figider mic si o fereastra. In ea se afla trei persoane dintre care un Barbat de 40 de ani care vorbeste stalcit romana si explica cu mare patos ca trebuie sa incepa filmarea pentru ca stau banii in loc. ISAM Iar fumam, iar fumam, ce facem ? Haide, haide… ce facem nu incepem ? Eu platesc euro degeaba! La mine in Italia banii se castiga greu si cu multa munca. Aici merg greu toate. IOANA Gata! Domnule Isam acum terminam tigara si intram in emisie. Nici Alexandra nu a venit. ISAM Care Alexandra? Ce Alexandra? IOANA Prezentatoarea sefu’, Alexandra! ISAM Ce ? Alexandra nu aici ? Unde umbla?
Image of page 2
IOANA A dat sms ca intarzie 10 minute. Este blocata in trafic. ISAM Alexandra tot timpu’ blocat in trafic, o sa vb eu cu ea. Lumini aranjat? Bijuurile unde sunt? ALINA Aici sefu’ sunt aranjate, totul este pregatit, intra Alexandra la machiaj si intram in emisie. IOANA A venit Alexandra. Intra la machiaj. ALEXANDRA (romana italiana) Sefu’ multe masini, este tare departe Drumul Taberei de Centru. Alexandra si Ioana merg in studio. Alexandra se aseaza. Maria vine si incepe machiajul. Are o trusa mare langa ea si incearca sa o machieze pe Alexandra. Alexandra tot vorbeste cu Ioana si misca capul tot timpul. MARIA Hai mai Alexandra stai un pic nu vezi ca te gresesc? Iar o sa tipe Isam ca nu esti destul de colorata si scad vanzarile. (rade) ALEXANDRA Da sigur, de la machiaj se trage nu de la tinichelele lui.(rad) ALEXANDRA (CONT’D) Ce vrea asta ma? NU intelege ca are studioul la mama dracu’? Cu ce sunt eu de vina? Am plecat de acasa cu o ora inainte. 2.
Image of page 3

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

(CONT’D) IOANA Lasa-l mai. Nu stii cum este? Mai devreme nici nu stia cine esti. (rad ambele) ALEXANDRA Si a aflat ? Regizorul de platou striga “5 minute pana la emisie”. ALEXANDRA Hai Maria ca intru in 5, nu ai auzit? MARIA ok Gata, acum. REGIZORUL Vlad pune si tu o lumina pe Alexandra daca se poate, nu pe Maria. VLAD S-a intepenit frectia de la proiector! Incerc. Vlad se chinuie cu proiectorul (se observa ca nu l-a mai folosit pana atunci) VLAD (CONT’D) Gata! REGIZORUL Unde gata prietene! Nu vezi ca nu este pic de lumina pe Alexandra? Vlad, Maria nu prezinta, ea se ocupa cu machiajul! 3.
Image of page 4
VLAD Da sefu’ stiu! Alexandra este mai inalta si nu merge asta ridicat din tija. REGIZORUL Hai Alex, fa ceva. Lasa camera si dute si ajuta-l pe Vlad! ALEX Bine am inteles, deci pun si lumina acum... (Alex pare suparat) Alex se duce la proiector si ii spune lui Vlad sa se dea la o parte.
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 6
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Spring '18
 • anca s.

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern