vinamilk.docx - Kích thước tập hợp sản phẩm Không chỉ là một loại thức ăn vặt ngon miệng sữa chua còn là bí quyết

vinamilk.docx - Kích thước tập hợp sản phẩm...

This preview shows page 1 - 2 out of 2 pages.

Kích thước tập hợp sản phẩm Không chỉ là một loại thức ăn vặt ngon miệng, sữa chua còn là bí quyết tuyệt vời để chăm sóc sắc đẹp và được xem như "thực phẩm chức năng" rất tốt cho sức khỏe trong việc tăng cường sức đề kháng và hệ tiêu hóa. Chính vì thế, sản phẩm sữa chua Vinamilk được sản xuất bởi nguồn nguyên liệu chất lượng cao và bí quyết tuyệt hảo thường xuyên hiện diện trong ngăn tủ của gia đình Việt. Từ công nghệ lên men tự nhiên hiện đại và công thức bổ sung vi chất có lợi cho cơ thể, sữa chua Vinamilk từ lâu đã trở thành một thực phẩm thân thiết gắn bó với đời sống thường ngày của người tiêu dùng Việt Nam, đặc biệt là trẻ em và các cô gái trẻ. Sữa chua Vinamilk trắng dành cho gia đình : sản phẩm bổ sung Vitamin D và D3 cho sức khỏe hệ xương. Bao gồm 7 nhãn hiệu được đóng gói trong hộp
Image of page 1
Image of page 2

You've reached the end of your free preview.

Want to read both pages?

 • Spring '15

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern

Ask Expert Tutors You can ask You can ask ( soon) You can ask (will expire )
Answers in as fast as 15 minutes