Martin Guerre - Book Quiz

Martin Guerre - Book Quiz - A. Pantaloni B. Pansette C....

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
1. The narrator says this tale is what kind of story? A. true B. imaginary C. detective 2. What is the name of Martin’s village? A. Argon B. Amway C. Artigat 3. What is the name of Martin Guerre’s wife? A. Betrande de Rois B. Beatrice Del Roy C. Beth Dubois 4. What is the name of Martin’s son? A. Samson B. Sanford C. Sanxi 5. What does Martin’s wife do while he is away? A. marries again B. remains faithful C. divorces him 6. When he returns, how is Martin treated by the villagers? A. welcome him B. barely recognize him C. shun him 7. What name do the traveling vagabonds call Martin?
Background image of page 1
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: A. Pantaloni B. Pansette C. Pasquale 8. What does Martin ask his uncle for that causes them to fight? A. money owed him B. his own house C. his own horse 9. What body part is the real Martin Guerre missing? A. one eye B. one arm C. one leg 10. What happens to Arnaud when hes found guilty of impersonation? A. hes set free B. paid by his uncle C. hes executed V1122 The Return of Martin Guerre 1. A 2. C 3. A 4. C 5. B 6. A 7. B 8. A 9. C 10. C F 2002 For student worksheet/quiz fold the answer key to the back before copying...
View Full Document

Ask a homework question - tutors are online