Probs_Answers_Review3

Probs_Answers_Review3 - Ch. 10 Item Ans. Item Ans. Item...

Info iconThis preview shows pages 1–3. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Ch. 10 Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. 21. d 39. d 51. d 57. a 22. b 52. c 58. d 23. d 24. c 36. a 25. c 31. d 37. b 26. c 32. d 38. b Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. 106. a 110. a 66. d $60,000 + $55,000 = $115,000. 72. c $400,000 × .10 = $40,000. 73. b $120,000 (3/12 + 2/12 + 1/12) = $60,000. 74. a $180,000 (3/12 + 2/12 + 1/12) = $90,000. 75. d ($900,000 × 4/12) + ($504,000 × 3/12) + ($900,000 × 2/12) + ($1,440,000 × 1/12) = $696,000. 80. c $11,600 + $200 = $11,800. 81. c ($30,000 × .85 × .98) + $400 + $300 = $25,690. 82. b $12,000 + $500 = $12,500. 86. b Fair market value of new truck = $36,000. Loss: ($36,000 – $30,000) – $4,000 = $2,000. New Machine: $8,000 + $30,000 – $2,000 = $36,000. 87. b $13,300 + $45,500 = $58,800. 97. b ($300,000 – $180,000) × [$30,000 ÷ ($30,000 + $270,000)] = $12,000. 98. d $270,000 – $285,000 = ($15,000). 99. c [($160,000 – $10,000) ÷ 5] × 4 1/3 = $130,000 ($160,000 – $130,000) + $3,000 = $33,000. 100. c [($320,000 – $20,000) ÷ 5] × 4 1/3 = $260,000 ($320,000 – $260,000) + $6,000 = $66,000. 106. a ($5,400,000 – $450,000) – $3,600,000 = $1,350,000 (deferred gain) $5,400,000 – $1,350,000 = $4,050,000 (Basis). 110. a $150,000 + $20,000 = $170,000. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. 74. a 81. c 75. d 82. b 97. b 98. d 99. c 72. c 86. b 100. c 66. d 73. b 80. c 87. b PDF created with pdfFactory Pro trial version
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
Ch. 11 Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. 21. d 26. a 31. d 36. d 46. d 51. d 22. b 32. c 37. c 52. c 23. c 33. c 48. b 24. b 29. a 34. b 39. b 44. a 49. b 25. a 30. d 40. c 45. d Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. Item Ans. 55. c 79. c 85. c 91. d 56. c 74. a 92. c 57. b 75. a 87. c 58. c 64. b 70. b 66. b 84. b 55.c $100,000 – $10,000 = $90,000. 56. c $200,000 – $20,000 = $180,000. 57. b [$200,000 – $10,000) ÷ 10,000] × 1,100 = $20,900. 58. c $150,000 × [(1 ÷ 8) × 2] = $37,500 ($150,000 – $37,500) × [(1 ÷ 8) × 2] = $28,125. 64. b [$69,000 – ($69,000 × 0.4)] × 0.4 = $16,560. 66. b $2,100,000 – [($2,100,000 – $75,000) × (9/45 + 8/45)] = $1,335,000. 70. b (AC – $15,000) × 7/55 = $70,000 AC = $565,000. 74. a ($320,000 – $20,000) ÷ 12 =$25,000 ($390,000 – $30,000) ÷ 10 =36,000 ($225,000 – $15,000) ÷ 6 = 35,000 $935,000 $96,000 $96,000 ————— = 10.27 $935,000 75. a ($300,000 + $360,000 + $210,000) ÷ $96,000 = 9.1. 79. c $420,000 – [$420,000 – $42,000) 3/9] = $294,000 ($294,000 – $70,000) ÷ (5 – 3) = $112,000. 84. b [($400,000 ÷ 10) × 6] – $96,000 = $144,000 new (AD) $440,000 – $144,000 = $296,000 (BV) ($296,000 – $20,000) ÷ 8 = $34,500 per year. 85.
Background image of page 2
Image of page 3
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Page1 / 15

Probs_Answers_Review3 - Ch. 10 Item Ans. Item Ans. Item...

This preview shows document pages 1 - 3. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online