Ch. 5 - 5.1 8) = 24) 7 dimes to 3 quarters 1 dime = 10...

Info iconThis preview shows pages 1–4. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
5.1 8) = 24) 7 dimes to 3 quarters 1 dime = 10 cents 7 dimes = 70 cents 1 quarter = 25 cents 3 quarter = 75 cents 7 dimes to 3 quarters = 70 cents to 75 cents 7 dimes to 3 quarter = 14 cents to 15 cents 34) 5.2 14) 30) So, it’s better to buy 5 lb of sugar for $4.75
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
5.3 10) 28) 5 × 120 = 600 75 × 8 = 600 Because a × d = b × c, 48) 12 × 1,240 = 14,880 9 × 8,329 = 74,961 The rates are not equivalent because the products are not equal 5.5 16) 2x = 5.50 × 5 2x = 27.5 x = 13.75 So, five shorts cost $13.75 Activity 15: Burning Calories
Background image of page 2
1) x = 740 × 3.5
Background image of page 3

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
Background image of page 4
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Page1 / 4

Ch. 5 - 5.1 8) = 24) 7 dimes to 3 quarters 1 dime = 10...

This preview shows document pages 1 - 4. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online