ToshaCollins_Unit 8_assignment

ToshaCollins_Unit 8_assignment - Value for 25 periods at 8%...

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Tosha Collins BU250 1/9/10 Case Study 11-2 Accumulating Money 1. Value = 90.32 from table 11-1 90.32 x 1,000 = $90,320 $90,320-1,000(35) FV = $55,320 2. Value = 172.317 from table 11-1 172.317 x 1,500 = 258,475.50 $258,475.50-1,500(35) FV = $205,975.50 3. Future value after 5 years = $5,867 Value for 30 periods at 8% is 10.06266 for remaining deposit $5,767(10.06266) = $59,037.63 Value for 5 periods at 8% is 5.867 $1,500(5.87) = $8,800.50
Background image of page 1
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: Value for 25 periods at 8% is 6.984848 for remaining deposit $8,800.50(6.84848) = $60,270.05 Value for 25 periods at 5% is 47.727 $2,000(47.727) = $95,454 Accumulated Total = $59,037.63 + $60,270.05 + $95,454 = $214,761.68 4. $214,761.68 - $205,975.50 = $8,786.18 5. .0041437 x 300,000 = 1,243.11 Challenge Question 1. 11.47 x $2,000 = $22,940 22,940-2,000(20) = 17,060 more...
View Full Document

This note was uploaded on 06/10/2010 for the course BU 250 BU250 taught by Professor Prof during the Fall '10 term at Kaplan University.

Ask a homework question - tutors are online