Ch_9_Problems

Ch_9_Problems - EXERCISE 9-7 (15–20 minutes) Lots No. of...

Info iconThis preview shows pages 1–3. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: EXERCISE 9-7 (15–20 minutes) Lots No. of $3,000 4,000 2,400 $127,800 Sales (see schedule) 56,000 24,000 18,200 $ 5,800 Gross Profit $ 3,600 9,600 10,800 $24,000 $80,000 $89,460 40,800 89,460 28,560 60,000 89,460 42,000 $ 27,000 $27,000/$127,800 X $89,460 $18,900 $2,100 Price Per Lot Sales Total Sales Price Price Cost Relative Sales Total Cost to Lots Allocated Cost Per Lot No. of Lots) (Cost Allocated Group 1 9 Group 2 15 2,800 1,680 Group 3 17 $60,000/$127,800 X $40,800/$127,800 X Cost of goods sold (see schedule) Gross profit Operating expenses Net income Number of Lots Sold* Lot Cost Per $2,100 $12,000 32,000 36,000 $80,000 2,800 1,680 $56,000 25,200 22,400 $ 8,400 Sold of Cost Lots Sales Group 1 4 Group 2 8 Group 3 Total 15 27 * 9–5=4 15 – 7 = 8 17 – 2 = 15 ...
View Full Document

Page1 / 3

Ch_9_Problems - EXERCISE 9-7 (15–20 minutes) Lots No. of...

This preview shows document pages 1 - 3. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online