Ch11 - 50000+1451.39 = $51,451.39 = MV 11. 156+120=276th...

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Kelli Owens Chapter 11 Homework 1. 16000*.0525*210/360=490 bank discount 16000-490= $15,510 = Proceeds 3. May 12 – April 12 = 122-102= 20 days past 45-20= 25 days left 5. 50000*.11*95/360 = 1451.39
Background image of page 1
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: 50000+1451.39 = $51,451.39 = MV 11. 156+120=276th day of year due 276-248= 28 days left 9000*.09*28/360 = 63 9000-63= $8,937 proceeds...
View Full Document

Ask a homework question - tutors are online