{[ promptMessage ]}

Bookmark it

{[ promptMessage ]}

# Week1 - don’t see why a shelf cannot built using any...

This preview shows page 1. Sign up to view the full content.

Kelli Owens Acct 1011 Homework - Week 1 Chapter 1 55. 910*36=32,760=cost of goods 910*65=59,150=sales possible 59,150-32,760=\$26,390 gross profit possible 59. 90+85+80+75+90=420/5= 84 84 is Alison’s average 61. 1200/80=15 miles per gallon 1 st trip 840/60=14 miles per gallon 2 nd trip 1 mpg is the difference in miles per gallon between the two trips 63. 289+1855-1222=922= ending inventory 922*59=\$54,398=end of month inventory valuation 65. 30+22+14+169=235= total faculty 235*30=7,050,total students Chapter 2 31. 8* 2/3 =16/3=5.333 oz or 5 1/3 oz cream cheese ½*2/3=4/3=1 1/3 cup butter 2*2/3=4/3=1 1/3 tsp vanilla ¾*2/3=6/12=1/2 cup sugar 33. 140*1/4=140/4=\$35 35. 1600*3/4= 4800/4=\$1200 37. I don’t see how you could figure this out with the information given. Maybe with A given amount of weight the shelf needs to hold so load can be determined. I
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: don’t see why a shelf cannot built using any length. The problem gives dimensions for “two side panels.” That statement does not indicate they are to be ran concurrently. They are rear panels that are to be run concurrently. After looking up the answer, I see that is what the author may have meant to write so…. 8*31+5=253/8*2= 506/8=63.25=63 ¼ which would be the length 74 1/3 – 63 ¼ = 74 4/12 – 63 3/12 = 11 1/12 in are left 41. 19 ¼-12 ¾ = 18 5/4 – 12 ¾ = 6 2/4 = 6 ½ Chapter 3 63. 7/12 = .583 65. 19.10*.89= \$16.99 69. 29.95*2= \$59.90 .145*410.85= \$59.573+59.90= \$119.473 rounded= \$119.47 71. 108.96-99.99= \$8.97 75. (89.99+3.05+2.95+3.8)4= \$399.16...
View Full Document

{[ snackBarMessage ]}

Ask a homework question - tutors are online