Test_2 - Name Vanessa Renee Holmes Date 09/28/2010 TEST 2 -...

Info iconThis preview shows pages 1–2. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Date 09/28/2010 TEST 2 - Business Math POFT 1321 NOTE: Please round each answer to the nearest cent (or to 2 decimal places). Find the missing amounts for #1 and 2. Round percents to one decimal place and dollar amounts to the nearest cent. % Markup Selling % Markup on Cost Price Markup on Cost Price Selling Price 1. 1849.95 505.95 27.3% 2355.90 21.5% 2. 5600.00 2688.00 48% 8288.00 32.4% Find the missing amounts for #3. Round percents to one decimal place and dollar amounts to the nearest cent. Original % $ Reduced Price Markdown Markdown Price 3. 31.00 79% 24.50 6.50 Find the gross pay for #4 and 5. Time and a half is paid on all hours over 40 in one week. 4.Saira’s regular pay rate is $15.50 per hour, with overtime pay of time-and-a-half. Calculate her gross pay if she worked 40 regular hours and 7 overtime hours. 15.50 X 40 = 620 23.25 X 7 = 162.75 620 + 162.75= $782.75 5.Ray’s regular pay rate is $9 per hour, with overtime pay of time-and-a-half. Calculate his gross pay if he worked 40 regular hours and 5 overtime hours. 9 X 40 = 360 13.50 X 5 = 67.50 360 + 67.50 = $427.50 Solve the following application problem for #6. 6. Ahmad sells computer training and is paid $18.25 per hour plus a 12% commission on all sales. If he works 30 hours for the week and has $1,400 in sales, what is his gross pay? 18.25 X 30 = 547.50
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
Image of page 2
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Page1 / 4

Test_2 - Name Vanessa Renee Holmes Date 09/28/2010 TEST 2 -...

This preview shows document pages 1 - 2. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online