Solutions to Exam 2 Review Problems

Solutions to Exam 2 Review Problems - ACCT 226 Solutions to...

Info iconThis preview shows pages 1–3. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
ACCT 226 – Solutions to Exam 2 Review Problems Fergusson – Spring 2011 1) A) 100 + 10,000 – 400 = 9,700 B) 9,700 + (400 * 90%) = 10,060 C) 9,700 + (400 * 70%) = 9,980 D) $182 + $27,986 = $28,168 / 10,060 = $2.80 E) $3,429 + $373,815 = $377,244 / 9,980 = $37.80 F) 9,700 + ($2.80 + $37.80) = $393,820 G) $37.80 * 280 = $10,584 2) A) Material Handling $280,000 / 6,000 = $ 47 Production Orders $120,000 / 4,000 = $ 30 Product Testing $ 80,000 / 700 = $114 Machine Setups $395,000 / 6,800 = $ 58 B) Gold: 2,000 * $ 47 = $ 94,000 1,000 * $ 30 = $ 30,000 500 * $114 = $ 57,000 3,800 * $ 58 = $220,400 $401,400 Platinum: 4,000 * $ 47 = $188,000 3,000 * $ 30 = $ 90,000 200 * $114 = $ 22,800 3,000 * $ 58 = $174,000 $ 474,800 C) Gold: DM $25.00 DL ($12 * 1.5 hrs) $18.00 MOH ($401,400 / 16,000) $25.09 $68.09 Platinum: DM $ 34.00 DL ($12 * 3 hrs) $ 36.00 MOH ($474,800 / 3,000) $158.27 $228.27
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
3) A) ($21,995 - $18,937) / (988-710) = $11 B) 988 * $11 = $10,868 C) 710 * $11 = $ 7,810 D) Highest Level:
Background image of page 2
Image of page 3
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

This note was uploaded on 07/02/2011 for the course ACCT 226 taught by Professor Smith during the Summer '10 term at South Carolina.

Page1 / 4

Solutions to Exam 2 Review Problems - ACCT 226 Solutions to...

This preview shows document pages 1 - 3. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online