Chapter 12 Quiz Group 1

Chapter 12 Quiz Group 1 - and sellers together and assist...

Info iconThis preview shows pages 1–2. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
CHAPTER 12 (GROUP 1) QUIZ 1) All activities involved in selling goods or services directly to final consumers for their personal, nonbusiness use is… A) Wholesaling B) Retailing C) Targeting D) Positioning 2) All activities involved in selling goods and services to those buying for resale or business use is… A) Positioning B) Retailing C) Wholesaling D) Targeting 3) An example of a superstore is… A) Sears B) 7-Eleven C) Best Buy D) Radio Shack 4) A retail store that carries a narrow product line with a deep assortment within that line is a… A) Supermarket B) Convenience store C) Specialty store D) Department store 5) A _______________ is a giant specialty store that carries a very deep assortment of a particular line and is staffed by knowledgeable employees. A) Discount store B) Category killer C) Factory outlet D) Superstore 6) An example of a warehouse club is… A) Kroger B) Target C) McDonald’s
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
D) Costco 7) A wholesaler who does not take title to goods and whose function is to bring buyers
Background image of page 2
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: and sellers together and assist in negotiation is a A) Broker B) Agent C) Merchant Wholesaler D) Retailer 8) The nations nearly 48,500 shopping centers now account for about ___ % of U.S. retail activity (not counting cars and gas). A) 50 B) 75 C) 25 D) 90 9) A retail operation that sells standard merchandise at lower prices by accepting lover margins and selling at higher volume is a _______ ; an example is. ________ . A) Independent off-price retailer; Wal-Mart B) Service retailer; Target C) Department store; Wal-Mart D) Discount store; Target 10) A ______ is a business whose sales come primarily from retailing; a ______ is a business whose sales come primarily from wholesaling. A) Wholesaler; retailer B) Wholesaler; franchise C) Franchise; retailer D) Retailer; wholesaler Answers: 1) B 2) C 3) C 4) C 5) B 6) D 7) A 8) B 9) D 10) D...
View Full Document

This note was uploaded on 09/08/2011 for the course BUS 3301 taught by Professor Harper during the Fall '10 term at Texas Tech.

Page1 / 2

Chapter 12 Quiz Group 1 - and sellers together and assist...

This preview shows document pages 1 - 2. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online