HW1 - (89-50) / 50 = .78 3. Chapter 2, Problem #8: a. $60 /...

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Brittany Braud Management 368 Homework 1 June 5, 2011 1. Chapter 2, Problem #4: Facility 2 is more productive because: 240 chairs / 6 workers = 40 chairs per worker (facility 1) 210 chairs / 4 workers = 52.5 chairs per worker (facility 2) 2. Chapter 2, Problem #6: 78% increase in productivity because: 60 – 10 = 50 pieces per day changed to 90 – 1 = 89 pieces per day
Background image of page 1
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: (89-50) / 50 = .78 3. Chapter 2, Problem #8: a. $60 / $50 = 1.09 What my finding means is that the lab charges 9% more than the cost of overall expenses. b. $60 / $3 = $20 an hour 4. Additional Problem: 14% productivity increase because: 1.2 / 1.4 = .86 (.86 1) / 1 = .14...
View Full Document

This note was uploaded on 10/17/2011 for the course MNGT 368 taught by Professor Curthurds during the Spring '08 term at Nicholls State.

Ask a homework question - tutors are online