{[ promptMessage ]}

Bookmark it

{[ promptMessage ]}

Test 1 F11 - A x = 2 B x =-2 C x = 1 D x =-1 E x = 0 16...

Info icon This preview shows pages 1–4. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Math 110 Test 1 All Sections including SL Center September 7–17, 2011 Do not write on this exam. The graph of y = f ( x ) is given: 1 - 1 - 2 1 2 3 - 1 - 2 - 3 x y Choose the graph for each of the following functions. An answer may be used more than once. 1. y = f ( - x ) 2. y = | f ( x ) | 3. y = f (2 x ) 4. y = f ( | x | ) 5. y = f ( x + 1) 6. y = f ( x 2 ) 7. y = f ( x ) + 1 8. y = - f ( x ) 1 - 1 - 2 1 2 3 - 1 - 2 - 3 x y A. 1 - 1 - 2 1 2 3 - 1 - 2 - 3 x y B. 1 - 1 - 2 1 2 3 - 1 - 2 - 3 x y C. 1 - 1 - 2 1 2 3 - 1 - 2 - 3 x y D. 1 - 1 - 2 1 2 3 - 1 - 2 - 3 x y E. 1 - 1 - 2 1 2 3 - 1 - 2 - 3 x y F. 1 - 1 - 2 1 2 3 - 1 - 2 - 3 x y G. 1 - 1 - 2 1 2 3 - 1 - 2 - 3 x y H.
Image of page 1

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
For problems 9-12 choose the equation that yields the given graph. 1 2 3 0 1 2 3 - 1 x y 9. A. y = 3 - ( x + 1) 2 B. y = 3 + ( x + 1) 2 C. y = 3 - ( x - 1) 2 D. y = 3 + ( x - 1) 2 E. y = - 3 - ( x + 1) 2 1 2 - 1 1 2 - 1 - 2 - 3 x y 10. A. y = x - 2 B. y = 2 - x C. y = 2 x - 2 D. y = 2 2 - x E. y = 2 x - 2 1 2 - 1 1 2 - 1 - 2 - 3 x y 11. A. y = -| x + 1 | + 3 B. y = -| x - 1 | + 3 C. y = -| x + 1 | + 2 D. y = -| x - 1 | + 2 E. y = | x - 2 | + 1 1 2 3 - 1 - 2 - 3 1 2 - 1 x y 12. A. y = 2 x - 1 B. y = 1 - 2 x C. y = - 2 x - 2 D. y = 2 x - 2 E. y = 1 2 x - 2
Image of page 2
Answer the following questions for the quadratic function f ( x ) = 2 x 2 + 4 x + 1 whose graph is a parabola. 13. The graph of the function opens: A. Up B. Down 14. What is the vertex of the parabola? 15. What is the equation of the axis of symmetry for the function?
Image of page 3

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
Image of page 4
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: A. x = 2 B. x =-2 C. x = 1 D. x =-1 E. x = 0 16. What is the y-intercept of the function? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 E. 5 17. How many x-intercepts does the function have? A. None B. 1 C. 2 D. 3 E. 4 18. What is the domain of the function? A. { x | x ≥ -1 } B. { x | x ≤ -1 } C. { x | x ≥ 2 } D. { x | x ≤ -2 } E. All real numbers 19. What is the range of the function? A. { y | y ≥ -1 } B. { y | y ≤ -1 } C. { y | y ≥ 1 } D. { y | y ≤ 1 } E. All real numbers 20. What is the largest interval on which the function is increasing? A. (-∞ , 1) B. (1 , ∞ ) C. (-∞ ,-1) D. (-1 , ∞ ) 1. H 2. G 3. A 4. F 5. B 6. C 7. E 8. D 9. C 10. B 11. D 12. B 13. A 14. D 15. D 16. A 17. C 18. E 19. A 20. D...
View Full Document

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

  • Left Quote Icon

    As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

    Student Picture

    Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

  • Left Quote Icon

    I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

    Student Picture

    Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

  • Left Quote Icon

    The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

    Student Picture

    Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern