Test 2 W11

Test 2 W11 - Math 111 Test 2 1. The measure of an angle in...

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: Math 111 Test 2 1. The measure of an angle in radians is A. B. . Find the measure of the angle in degrees. C. E. 35° D. 2. s denotes the length of the arc of a circle of radius r subtended by a central angle . If the arc length s is 6 ft, and the radius r of the circle is 2 ft, find the measure of the central angle . A. 12 radians B. C. 3 radians E. 180° D. 3. Find the area A of the sector of a circle of radius 3 feet formed by a central angle of A. B. C. 540 D. . E. 4. A child is spinning a rock at the end of a 3-foot rope at the rate of 2 revolutions per second. Find the linear speed of the rock (in ft/sec) when it is released. A. 6 ft/sec D. 12 ft/sec B. E. ft/sec ft/sec 5. Find the exact value of A. -1 C. 2 ft/sec F. None of these . B. 1 C. 0 D. Does not exist E. None of these 6. Find the exact value of the expression A. B. C. D. E. F. None of these 7. What is the domain of the secant function? A. All real numbers B. All real numbers except odd multiples of C. All real numbers except integer multiples of D. All real numbers except integer multiples of E. None of these 8. Use the properties of trigonometric functions to find the exact value of the following expression: (a) 1 (b) . (c) (d) (e) 0 (f) None of these 3 9. Find the exact value of (a) (b) . (c) 0 (d) 2 (e) (f) None of these 10. Find the exact value of the following trigonometric expression: (a) (b) 11. If (c) 1 (d) 0 and (a) (e) , find the exact value of (b) (c) 12. Match the function . (d) (f) None of these . (e) (f) to the correct graph. (a) 2 (b) 2 (c) 2 0 0 0 -2 -2 -2 (d) 2 (e) 2 (f) 2 0 0 0 -2 -2 -2 13) Identify the equation of a cosine function that has amplitude and period 4. (a) (b) (c) (d) (e) (f) (g) (h) 14) Identify the equation for the displayed graph. 0 -2 -4 (a) (d) (b) (e) (c) (f) None of these 15) Match the function to the correct graph. y y (a) y (b) (c) x x x y y (d) y (e) (f) x x x y 16) Write an equation for the displayed graph. (a) (b) (c) (d) (e) (f) x 17) Write an equation for the displayed graph. (a) (b) y (c) x (d) (e) (f) 18) Find the phase shift of the function (a) (b) (c) 2 (d) (e) 5 (f) (g) 19) Write an equation for the displayed graph in terms of the cosine function. y (a) (b) (c) (d) (e) (f) 1 x - 20) Write an equation for the displayed graph in terms of the secant function. (a) (b) (c) (d) (e) (f) y x Answers: 1. B 2. C 3. A 4. E 5. C 6. A 7. B 8. E 9. E 10. C 11. A 12. C 13. B 14. D 15. D 16. F 17. C 18. A 19. D 20. B ...
View Full Document

Ask a homework question - tutors are online