Test 1 W11

Test 1 W11 - Math 111 Test 1 The graph of 2 is given: 1 -4...

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: Math 111 Test 1 The graph of 2 is given: 1 -4 -3 -2 -1 0 1 2 3 4 -1 -2 Choose the graph for each of the following functions. An answer may be used more than once. 1. 5. 2. 6. A. 3. 7. 4. 8. B. 2 2 1 -4 -3 -2 -1 1 0 1 2 3 4 -4 -3 -2 -1 0 C. D. -2 -1 0 1 2 3 4 -4 -3 -2 -1 F. 0 1 2 3 4 -4 -3 -2 4 1 2 3 4 -2 H. 2 1 -2 3 0 -1 -1 2 -3 2 1 -2 -4 1 2 -1 G. 4 -2 1 -2 3 -1 2 -3 2 0 -1 -2 -4 1 1 -1 E. 4 2 1 -3 3 -2 2 -4 2 -1 -2 1 0 -1 -1 1 0 1 2 3 4 -4 -3 -2 -1 -1 -1 -2 -2 5 6 For problems 9-12, choose the equation that yields the given graph (each grid line is one unit). 9. A. B. C. D. E. 10. A. B. C. D. E. 11. 12. ) A. B. C. D. E. A. B. C. D. E. Problems 13 – 14 refer to the function 13. Find the inverse given by of the function. A. B. C. D. 14. What is the range of the inverse function? A. B. C. D. 15. Which of the following is the graph of a one-to-one function? A. B. C. 16. Consider the functions A. D. and B. . Find C. D. 2 17. The graph of a one-to-one function is shown to the right. Find the graph of . 1 -4 -3 -2 -1 01 2 3 4 -1 -2 -3 -4 2 A. 2 B. 1 -4 -3 -2 -1 2 C. 1 01 2 3 4 -4 -3 -2 -1 2 D. 1 01 2 3 4 -4 -3 -2 -1 1 01 2 3 4 -4 -3 -2 -1 01 -1 -1 -1 -1 -2 -2 -2 -2 -3 -3 -3 -3 -4 -4 -4 -4 2 3 4 Problems 18 – 20 refer to the one-to-one function given by . 18. Find the inverse of . A. B. C. 19. What is the domain of the function ? A. B. C. D. E. F. All real numbers E. F. All real numbers 20. What is the range of the function ? Hint: Use A. B. C. D. Answers: 1. E 2. A 3. F 4. H 5. D 6. C 7. G 8. B 9. B 10. A 11. E 12. D 13. C 14. B 15. D 16. D 17. A 18. C 19. B 20. C ...
View Full Document

This note was uploaded on 10/24/2011 for the course MATH 111 taught by Professor Stuff during the Fall '11 term at BYU.

Ask a homework question - tutors are online