Test 1F10

Test 1F10 - Math 111 Pretest y The graph of y = f(x is given 1 −3 −2 −1 −1 1 2 x 3 −2 Choose the graph for each of the following

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: Math 111 Pretest y The graph of y = f (x) is given: 1 −3 −2 −1 −1 1 2 x 3 −2 Choose the graph for each of the following functions. An answer may be used more than once. 1. y = f (|x|) 2. y = f (−x) 3. y = 2f (2x) 4. y = |f (x)| 5. y = f (x + 1) 6. y = f (x) − 1 7. y = f ( x ) 2 8. y = −f (x) y 1 A. −3 −2 −2 x 3 −2 1 2 x 3 −2 −1 −1 −2 −3 −2 x 3 −3 −2 x 3 −3 2 x 3 1 2 x 3 1 2 x 3 y y 1 H. 2 1 −1 −1 −2 y 1 x 3 1 F. 2 2 y −1 −1 −2 1 1 −1 −1 1 y 1 G. −2 D. −1 −1 −2 −3 −2 1 E. −3 2 y −1 −1 −2 −3 1 1 C. 1 B. −1 −1 −2 −3 y −2 −1 −1 −2 For problems 9-12 choose the equation that yields the given graph. 9. y A. y = 2(x + 1)2 B. y = (x + 1)2 + 1 C. y = (x + 1)2 − 1 D. y = (x − 1)2 + 1 E. y = (x − 1)2 − 1 2 1 −3 −2 −1 −1 1 x x √ A. y = √ 3 + x B. y = √x + 3 C. y = √x − 3 D. y = 3 − x √ E. y = 3 − x x A. y = |x + 1| + 1 B. y = |x − 1| + 1 C. y = |x + 1| − 1 D. y = |x − 1| − 1 E. y = |x − 2| + 1 y 2 10. 1 −2 −1 −1 1 2 3 y 2 11. 1 −3 −2 −1 −1 1 2 y 12. 2 1 −1 −1 −2 −3 −4 1 x A. y = 1 − 3x B. y = 3(x − 1) C. y = 2x − 1 D. y = 3x − 1 1 E. y = 3 x − 1 Problems 13 – 15 refer to the function f given by {(0, −1), (1, 8), (2, 10), (3, −11), (4, 14)}. 13. Find the inverse f −1 of the function. A. {(0, −1), (−1, 8), (−2, 10), (−3, −11), (−4, 14)} B. {(−1, 0), (8, 1), (10, 2), (−11, 3), (14, 4)} C. {(−1, 4), (8, 3), (10, 2), (−11, 1), (14, 0)} D. {(4, 14), (3, −11), (2, 10), (1, 8), (0, −1)} 14. What is the domain of the inverse function f −1 ? A. {14} B. {−1, 8, 10, −11, 14} C. {0, 1, 2, 3, 4} D. {−4, −3, −2, −1, 0} 15. What is the range of the inverse function f −1 ? A. {14} B. {−1, 8, 10, −11, 14} C. {0, 1, 2, 3, 4} D. {−4, −3, −2, −1, 0} 16. The function f (x) = 5x + 5 is one-to-one. Find the inverse of f . A. f −1 (x) = 1 x + 5 5 1 B. f −1 (x) = 5 x − 5 C. f −1 (x) = 1 x + 1 5 Problems 17 – 19 refer to the function f given by f (x) = D. f −1 (x) = 1 x − 1 5 8x + 4 . 3x − 5 17. Find the inverse of f . A. f −1 (x) = 5x + 4 3x + 8 B. f −1 (x) = 5x + 4 3x − 8 C. f −1 (x) = 5x − 4 3x + 8 D. f −1 (x) = 5x − 4 3x − 8 18. What is the domain of the function f ? 5 A. {x|x = 3 } B. {x|x = − 5 } 3 C. {x|x = 3 } 5 3 D. {x|x = − 5 } E. All real numbers D. {y |y = − 8 } 3 E. All real numbers 19. What is the range of the function f ? Hint: Use f −1 . A. {y |y = 3 } 8 B. {y |y = − 3 } 8 8 C. {y |y = 3 } y 20. The graph of a one-to-one function f is shown to the right. Find the graph of f −1 . 1 −3 −2 −1 −1 1 2 x 3 −2 y 1 A. −3 y −2 −1 −1 −2 1 B. 1 2 x 3 −3 y −2 −1 −1 −2 1 C. 1 2 x 3 −3 y −2 −1 −1 −2 1 D. 1 2 x 3 −3 −2 −1 −1 −2 1 2 x 3 1. A 2. D 3. C 4. G 5. H 6. B 7. E 8. F 9. C 10. D 11. C 12. B 13. B 14. B 15. C 16. D 17. B 18. A 19. C 20. B ...
View Full Document

This note was uploaded on 10/24/2011 for the course MATH 111 taught by Professor Stuff during the Fall '11 term at BYU.

Ask a homework question - tutors are online