Chapter 14 Questions

Chapter 14 Questions - a. Family b. Friends c. Public...

Info iconThis preview shows pages 1–5. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Group 5 Alex, Zack, Tony, Seth Chapter 14 Questions 1) A group whose members share beliefs and common experiences that separate them apart from others is defined as: a. Ethnic subculture b. Subculture c. High-context culture d. Low-context culture 2) In this culture a high level of importance is given to the literal words used in communication. a. Low- Context b. High- Context c. Realistic d. Host culture 3) The process of transforming objects and places into those that feel cozy, hospitable, and authentic, is called: a. Lighting b. Positive transformation c. Loyalty
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
d. Warming 4) This perspective assumes that people gradually learn a new culture as they increasingly come in contact with it. a. Acculturation b. Progressive learning model c. Warming d. Hose culture 5) Historically marketers have not studied ______________ extensively, possibly because many view it as a taboo subject. a. Political alignment b. Racial identification c. Religion d. Ethnic groups 6) Which of the following is an acculturation agent:
Background image of page 2
Background image of page 3

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
Background image of page 4
Background image of page 5
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: a. Family b. Friends c. Public schools d. All of the above 7) Which of the following is not considered to be part of the Big Three American subcultures: a. Hispanic Americans b. African Americans c. Homosexual Americans d. Asian Americans 8) People who are part of a __________ freely choose to identify with a lifestyle or aesthetic preference. a. Microculture b. Ethnic subculture c. Subculture d. Identity group 9) _____________ Occurs when a product we associate with a specific ethnic group detaches itself from its roots, and appeals to other groups as well. a. Product transfer b. Deethnicization c. Root uplifting d. Ethnic transfer 10) Which of the following is the fastest growing religious affiliation in the United States: a. Atheist b. Born- again Christian c. Baptist d. Mormon 1. B 2. A 3. D 4. B 5. C 6. D 7. C 8. A 9. B 10. B 11. B 12. A 13. D 14. B 15. C 16. D 17. C 18. A 19. B 20. B...
View Full Document

Page1 / 5

Chapter 14 Questions - a. Family b. Friends c. Public...

This preview shows document pages 1 - 5. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online