Ch 3 quiz - C) Licensing D) Product Line Extension 7. Which...

Info iconThis preview shows pages 1–4. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
1. A comedian performing a set leading into an advertisement is considered a ______? A. Bitcom B. Spacing Effect C. Commercial Creator D. Ad-specific 2. A mystery ad introduces the brand during which part of the ad? A. The End B. Never C. Beginning D. First-half 3. Instrumental conditioning occurs in which of the following ways? A. Positive reinforcement B. Negative reinforcement C. Punishment D. Extinction E. All of the above 4. In learning, the role of memory is ______. A. Providing a storage place for memories in the past B. Helping your mind record information C. Acquring information and storing it over time so it will be available when needed D. Stimulating the memory sensors in your brain 5. Which of the following is not a type of reinforcement? A) Positive Reinforcement B) Extinction
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
C) Punishment D) Modeling 6. Which of the following is not an example of Marketing Applications of Stimulus Generalization? A) Family Branding B) Instrumental Conditioning
Background image of page 2
Background image of page 3

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
Background image of page 4
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: C) Licensing D) Product Line Extension 7. Which type of meaning involves memory that is stored in terms of the brand name? a. Brand Specific b. Product Category c. Brand Identification d. Ad Specific 8. Ivan Pavlov executed an experiment that involved ringing a bell and then squirting dried meat powder in to a dogs mouth. He did this until the dogs salivated after hearing a bell sound. What was the unconditioned stimulus in this experiment? a. Bell b. Dog c. Dried Meat Powder d. Salivation 9. _____ is the process of acquiring information and storing it over time so that it will be available when needed. a) Classical conditioning b) Learning c) Attention d) Reinforcement e) Memory 10. A(n) _____ is an updated version of a brand from a prior historical period. a) masked brand b) retro brand c) encoded brand d) reinforced brand e) retrieved brand Answers 1.A 2.A 3.E 4.C 5.D 6.B 7.A 8.A 9.E 10.C...
View Full Document

Page1 / 4

Ch 3 quiz - C) Licensing D) Product Line Extension 7. Which...

This preview shows document pages 1 - 4. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online