Quiz Ch 5 - C Extended problem solving D Cognitive...

Info iconThis preview shows pages 1–4. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Quiz Ch. 5 Group 5 1. In an attempt to understand the buyer decision-making process, we as marketers focus our studies on. .. A) Consumer Behavior B) Products C) Supply and Demand D) History 2. Which of the following is NOT considered a functional benefit? A) Convenience B) Reliability C) Emotion Evoking D) Durability 3. Two perfect strangers are standing in a parking lot and acting like old friends simply because they both own corvettes, this is an example of… A) Brand Community B) Geopolitics C) Intergenerational effect D) Values 4. Which of the following is the first step in the consumer decision-making model? A) Information Search B) Purchase C) Need Recognition
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
D) Evaluation of Alternatives 5. The anxiety or regret that lingers after a difficult decision, and is also sometimes referred to as “buyer’s remorse is… A) Cognitive consistency B) Cognitive response
Background image of page 2
Background image of page 3

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
Background image of page 4
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: C) Extended problem solving D) Cognitive dissonance 6. Culture is based on which of the following: A) People B) Attitudes C) Values D) Rituals 7. Brands with ____ are worth more. A) Cheap products B) Quality products C) Good reputation D) Cultural capital 8. What is the second stage of consumer decision-making? A) Purchase B) Need recognition C) Post purchase use and evaluation D) Information search and alternative evaluation 9. Which of the following is a determinant of an attitude that can be modified, replaced, or extinguished: A) Values B) Salient beliefs C) Peripheral cues D) Rituals 10. When a consumer bases their purchase on a favorable attitude with a conscious commitment, this is described as: A) Habit B) Cognitive consistency C) Brand loyalty D) Variety seeking Correct Answers 1. A 2. C 3. A 4. C 5. D 6. C 7. D 8. C 9. B 10. C...
View Full Document

{[ snackBarMessage ]}

Page1 / 4

Quiz Ch 5 - C Extended problem solving D Cognitive...

This preview shows document pages 1 - 4. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online