Chapter 8 group questions

Chapter 8 group questions - a. Creative brief b. Creativity...

Info iconThis preview shows pages 1–3. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Chapter 8 Group 2 1. Along with breaking through the clutter, a creative ad must also ________ a. Provide information b. Make the brand memorable c. Make the view laugh d. Have a shock factor 2. What is a primary purpose behind using an account executive? a. To ensure timely payments b. To wine and dine clients c. To be a liaison between the agency and client d. To control the message process 3. What is a key factor of a team leader that he or she should always do? a. They should not blame or allow individuals to fail b. They should not excuse any of the teams short comings c. They should dominate the opinions of their group d. B and C e. A and B 4. According to Teresa Amabile which of the following is not a key to creativity a. Freedom b. Organizational support c. Supervisory Encouragement d. Expertise 5. When brainstorming, there is a right and wrong way to do it, which of the following is a wrong way?
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
a. Embrace creative abrasion b. Fear Drives out creativity c. Build off each other d. Embrace interpersonal abrasion 6. What is a document that outlines and channels an essential creative idea and objective
Background image of page 2
Background image of page 3
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: a. Creative brief b. Creativity Keys c. Brainstorming Sheets d. Creative outlines 7. What is a down side of having total commitment in ones craft? a. Egotism b. Egocentrism c. Narcissism d. All of the Above 8. Is the ability to consider and hold together seemingly inconsistent elements and forces, making a new connection. a. Motivation b. Creativity c. Total commitment d. Logic 9. According to Robert Sternberg, what is not a a way to make yourself more creative? a. Be prepared for opposition when you have a really creative idea b. Find the safe solution, and decide when to defy it c. Always defend you position weather you are wrong or right d. Be the first to critique your own ideas 10. As a team leader, what would you not want to happen during a project? a. Creative abrasion b. Brainstorming c. Interpersonal abrasion d. Analytical thinking Key 1. B 2. C 3. E 4. D 5. D 6. A 7. D 8. B 9. C 10. C...
View Full Document

This document was uploaded on 10/27/2011 for the course BUSINESS ALL at Texas Tech.

Page1 / 3

Chapter 8 group questions - a. Creative brief b. Creativity...

This preview shows document pages 1 - 3. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online