Quiz Ch 4 - 6. Which one of the following is not a form of...

Info iconThis preview shows pages 1–3. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
BA 3301 – 001 Quiz Chapter 4 1. The marketing information system (MIS) includes which type(s) of data? A. Marketing intelligence B. Marketing research C. Acquired databases D. All of the above 2. An internal corporate communication network that uses Internet technology to link company departments, employees, and databases is: A. Secondary Data B. Internet C. Ethnography D. Intranet 3. Syndicated research and custom research are both part of which process in marketing information system: A. Acquired Databases B. Scenarios C. Marketing Research D. Internal Company Data 4. What can marketers do with data mining? A. Customer acquisition B. Customer abandonment C. Market basket analysis D. All the above 5. Primary data is: A. Data from research conducted to help make a specific decision B. A comprehensive examination of a particular firm or organization C. Data that have been collected for some purpose other than the problem at hand D. Your personal assessment of a situation
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
Background image of page 2
Background image of page 3
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: 6. Which one of the following is not a form of exploratory research: A. Focus group B. Case study C. Consumer interviews D. Telemarketing 7. Which of the following is a step in the marketing research process: A. Determine the research design B. Collect the data C. Analyze and interpret data D. All of the above 8. Which of these attempts to identify cause-and-effect relationships? A. Causal Research B. Descriptive Research C. Case Study D. Focus Group 9. Define “personal observation:” A. Over the phone questionnaire B. Observing the consumers in action to understand how the react to marketing activities C. Observing consumer activity online to determine better marketing actions D. Calling the elderly to scam them out of their retirement 10. Which of these websites is not an example of predictive technology? A. Facebook.com B. Amazon.com C. Craigslist.com D. Google.com 1. D 2. D 3. C 4. D 5. A 6. D 7. D 8. A 9. B 10. C...
View Full Document

This document was uploaded on 10/27/2011 for the course BUSINESS ALL at Texas Tech.

Page1 / 3

Quiz Ch 4 - 6. Which one of the following is not a form of...

This preview shows document pages 1 - 3. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online