Chap 5 Exercisies

Chap 5 Exercisies - 12 370 222 125 = 717 14 274.82 400 = 674.82 16.1298.18 325 = 1623.18 28 1390.45.062= 86.21 32 $439.60 $362.44 34.

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Pg 246-247 2, 4, 8, 10, 12, 14, 16, 28, 32 (Answer for Accum. Earnings), 34 (Answer for Accum. Earnings) 2. $410 4. $769 8. 340 + 127.50= 467.5 468 10. 13.5 * 9.25= 124.88 125
Background image of page 1
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: 12. 370+222+125 = 717 14. 274.82 + 400 = 674.82 16.1298.18 + 325 = 1623.18 28. 1390.45*.062= 86.21 32. $439.60 $362.44 34....
View Full Document

This note was uploaded on 02/19/2012 for the course BUS bus 130 taught by Professor Munoz during the Winter '10 term at Everett CC.

Ask a homework question - tutors are online