APP handout solution - Period 2: RT 450units x $1.00 =...

Info iconThis preview shows pages 1–2. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
APP handout solution: Step 1&2: Formulation and by-hand solution: Rate Q1 Q2 Q3 Q4 Capacity RT1 $1.00 50 1.30 400 1.60 1.90 450 0 OT1 1.50 1.80 2.10 90 2.40 90 0 SU1 1.90 2.20 2.50 20 2.80 200 180 RT2 1.00 450 1.30 1.60 450 0 OT2 1.50 1.80 90 2.10 90 0 SU2 1.90 2.20 200 2.50 200 0 RT3 1.00 750 1.30 750 0 OT3 1.50 150 1.80 150 0 SU3 1.90 200 2.20 200 0 RT4 1.00 450 450 0 OT4 1.50 90 90 0 SU4 1.90 110 200 90 Demand 300 -250 = 50 850 1,500 350 +300 =650 Step 3: APP interpretation and cost: Period 1: RT 450units x $1.00 = $450.00 OT 90units x $1.50 = 135.00 SU 20units x $1.90 = 38.00 Inv. 400units x 1period x $.30 = 120.00 90units x 2perdios x $.30 = 54.00 20units x 2periods x $.30 = 12.00 Idle time - none for unused RT1
Background image of page 1

Info iconThis preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full DocumentRight Arrow Icon
Background image of page 2
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: Period 2: RT 450units x $1.00 = 450.00 OT 90units x $1.50 = 135.00 SU 200units x $1.90 = 380.00 Inv. 90units x 1period x $.30 = 27.00 200units x 1period x $.30 = 60.00 Idle time none for unused RT2 Period 3: RT 750units x $1.00 = 750.00 OT 150units x $1.50 = 225.00 SU 200units x $1.90 = 380.00 No inventories No IT. Period 4: RT 450units x $1.00 = 450.00 OT 90units x $1.50 = 135.00 SU 110units x $1.90 = 209.00-----------Total APP cost = $4,010.00...
View Full Document

Page1 / 2

APP handout solution - Period 2: RT 450units x $1.00 =...

This preview shows document pages 1 - 2. Sign up to view the full document.

View Full Document Right Arrow Icon
Ask a homework question - tutors are online