Dina bukuna - Dina bukuna Pa beunghar Pa miskin Robert T Kiyosaki nyatakeun y\u00e9n kamah\u00e9ran pendidikan henteu pati penting pikeun kamah\u00e9ran hirup

Dina bukuna - Dina bukuna Pa beunghar Pa miskin Robert...

This preview shows page 1 out of 1 page.

Dina bukuna, Pa beunghar, Pa miskin, Robert. T. Kiyosaki nyatakeun yén kamahéran pendidikan henteu pati penting pikeun kamahéran hirup. Dumasar kana masalah kritis anu anjeunna bahas dina buku- kabébasan kauangan- anjeunna nampilkeun henteu épéktipitas sistem pendidikan pikeun ngajar murid ngeunaan artos. Aranjeunna parantos biasa kéngingkeun padamelan anu saé sareng janten budak ka tuanna tibatan janten bos anu gaduh sareng ngawas operasionalna di jalankeun. Bapana- bapakna anu miskin- damel pisan salaku pendidik, kalayan gaji anu hadé sareng skéma pensiun anu pikaresepeun. Saatos pangsiun, anjeunna ngarangsang jabatan walikota, anu anjeunna éléh sareng diréduksi janten nol (105). Penekanan utamina nalika panulis ngembang nyaéta kabutuhan pikeun ngusahakeun langkung seueur usaha ka sakola supados aranjeunna tiasa lulus kalayan nilai anu saé sareng ngamankeun padamelan kalayan mayar anu lumayan sareng skéma pensiun anu pikaresepeun.

  • Left Quote Icon

    Student Picture

  • Left Quote Icon

    Student Picture

  • Left Quote Icon

    Student Picture