That 2005 excavationsdesigned to recover as much

Info iconThis preview shows page 1. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

Unformatted text preview: advantage of that. that 2005 Excavations—designed to recover as much information about building use while site was available for excavation! available Brick walkway found in the eastern wing of the conservatory Potting Table Leg Potting Types of Data Collected for research questions research Why was the structure abandoned? -evidence for this was found both in -evidence newspaper accounts and in the archaeology archaeology We quickly found that walls were not always where we expected…and in some cases, not there at all. 2005 Excavations—designed to recover as much information about building use while site was available for excavation! available Locations of walls based on excavations Conclusion 1: Conclusion The brick foundation of the conservatory The was not able to handle the combination of the humidity inside the building and the seasonal flooding coming down the hill behind it.(um, this hydrology hasn’t changed…wonder how they’ve accounted for this in design of library) for Conclusion 2 Conclusion The conservatory was an old-fashioned The building that wasn’t suitable to t...
View Full Document

This document was uploaded on 02/16/2014 for the course ANTH 2AC at University of California, Berkeley.

Ask a homework question - tutors are online