R index jelölés videó rögzítése közben nyomja

Info icon This preview shows pages 14–18. Sign up to view the full content.

r Index jelölés Videó rögzítése közben nyomja meg a gombot, ha az aktuális pozícióhoz indexet kíván hozzáadni ( 0 54). Az indexek videók megtekintése és szerkesztése során használhatók. s Fényképezési info. megjelenít. Nyomja meg a gombot a záridőnek, a rekesznek és egyéb fénykép-beállításoknak a videofelvétel adatok helyén való megjelenítéséhez. Nyomja meg ismét a gombot a videofelvétel kijelzéséhez történő visszatéréshez. Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár.
Image of page 14

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

363 Megadhatja az A AE-L/AF-L gombnak videó élő nézet során betöltött szerepét. ❚❚ Megnyomás g3: AE-L/AF-L gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás r Index jelölés Videó rögzítése közben nyomja meg a gombot, ha az aktuális pozícióhoz indexet kíván hozzáadni ( 0 54). Az indexek videók megtekintése és szerkesztése során használhatók. s Fényképezési info. megjelenít. Nyomja meg a gombot a záridőnek, a rekesznek és egyéb fénykép-beállításoknak a videofelvétel adatok helyén való megjelenítéséhez. Nyomja meg ismét a gombot a videofelvétel kijelzéséhez történő visszatéréshez. B AE/AF-rögzítés A gomb megnyomása közben rögzül az élesség és az expozíció. C Csak AE-rögzítés A gomb megnyomása rögzíti az expozíció értékét. E AE-rögzítés (Tartás) A gomb megnyomásakor az expozíció értéke rögzül és változatlan marad, amíg újra megnyomja a gombot. F Csak AF-rögzítés A gomb megnyomása rögzíti az élességet. Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár.
Image of page 15
364 Válassza ki, hogy milyen szerepet töltsön be a kioldógomb, ha 1 beállítást választott az élő nézet választóval. g4: Kioldógomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás C Képek készítése Nyomja le teljesen a kioldógombot a videofelvétel befejezéséhez és egy 16 : 9 képarányú fénykép készítéséhez (a képméretre vonatkozó információkat lásd a 60. oldalon). 1 Videók rögzítése Videó élő nézet indításához nyomja le félig a kioldógombot. Ezt követően nyomja le félig a kioldógombot az élességállításhoz (csak automatikus élességállítás módban), és nyomja le teljesen a felvétel indításához vagy leállításához. Videó élő nézet alatt a kioldógomb más célokra nem használható. A videó élő nézet befejezéséhez nyomja meg az a gombot. A külön megvásárolható vezeték nélküli távvezérlő vagy vezetékes távkioldó kioldógombja ( 0 439, 441) azonos szerepet tölt be a fényképezőgép kioldógombjával.
Image of page 16

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

365 A beállítás menü megjelenítéséhez nyomja meg a G gombot és válassza a B (beállítás menü) lapot. A beállítás menü beállításai A beállítás menü a következő lehetőségeket jeleníti meg: 1 Alacsony töltöttségi szintű akkumulátor esetén ez a funkció nem használható.
Image of page 17
Image of page 18
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern