R index jelölés videó rögzítése közben nyomja

Info icon This preview shows pages 14–18. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
r Index jelölés Videó rögzítése közben nyomja meg a gombot, ha az aktuális pozícióhoz indexet kíván hozzáadni ( 0 54). Az indexek videók megtekintése és szerkesztése során használhatók. s Fényképezési info. megjelenít. Nyomja meg a gombot a záridőnek, a rekesznek és egyéb fénykép-beállításoknak a videofelvétel adatok helyén való megjelenítéséhez. Nyomja meg ismét a gombot a videofelvétel kijelzéséhez történő visszatéréshez. Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár.
Image of page 14

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
363 Megadhatja az A AE-L/AF-L gombnak videó élő nézet során betöltött szerepét. ❚❚ Megnyomás g3: AE-L/AF-L gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás r Index jelölés Videó rögzítése közben nyomja meg a gombot, ha az aktuális pozícióhoz indexet kíván hozzáadni ( 0 54). Az indexek videók megtekintése és szerkesztése során használhatók. s Fényképezési info. megjelenít. Nyomja meg a gombot a záridőnek, a rekesznek és egyéb fénykép-beállításoknak a videofelvétel adatok helyén való megjelenítéséhez. Nyomja meg ismét a gombot a videofelvétel kijelzéséhez történő visszatéréshez. B AE/AF-rögzítés A gomb megnyomása közben rögzül az élesség és az expozíció. C Csak AE-rögzítés A gomb megnyomása rögzíti az expozíció értékét. E AE-rögzítés (Tartás) A gomb megnyomásakor az expozíció értéke rögzül és változatlan marad, amíg újra megnyomja a gombot. F Csak AF-rögzítés A gomb megnyomása rögzíti az élességet. Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár.
Image of page 15
364 Válassza ki, hogy milyen szerepet töltsön be a kioldógomb, ha 1 beállítást választott az élő nézet választóval. g4: Kioldógomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás C Képek készítése Nyomja le teljesen a kioldógombot a videofelvétel befejezéséhez és egy 16 : 9 képarányú fénykép készítéséhez (a képméretre vonatkozó információkat lásd a 60. oldalon). 1 Videók rögzítése Videó élő nézet indításához nyomja le félig a kioldógombot. Ezt követően nyomja le félig a kioldógombot az élességállításhoz (csak automatikus élességállítás módban), és nyomja le teljesen a felvétel indításához vagy leállításához. Videó élő nézet alatt a kioldógomb más célokra nem használható. A videó élő nézet befejezéséhez nyomja meg az a gombot. A külön megvásárolható vezeték nélküli távvezérlő vagy vezetékes távkioldó kioldógombja ( 0 439, 441) azonos szerepet tölt be a fényképezőgép kioldógombjával.
Image of page 16

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
365 A beállítás menü megjelenítéséhez nyomja meg a G gombot és válassza a B (beállítás menü) lapot. A beállítás menü beállításai A beállítás menü a következő lehetőségeket jeleníti meg: 1 Alacsony töltöttségi szintű akkumulátor esetén ez a funkció nem használható.
Image of page 17
Image of page 18
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern