A memóriakártyák úgy is formázhatók hogy a o q

Info icon This preview shows pages 10–13. Sign up to view the full content.

A memóriakártyák úgy is formázhatók, hogy a O ( Q ) és a I ( Q ) gombot egyszerre lenyomva tartja mindaddig, míg egy villogó C jelzés jelenik meg a funkciókijelző és a kereső záridő kijelzésénél. Memóriakártya formázása G gomb B beállítás menü D Formázás közben Formázás közben ne kapcsolja ki a fényképezőgépet és ne vegye ki a memóriakártyákat. O ( Q ) gomb I ( Q ) gomb
Image of page 10

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

367 A kártya formázásához ismét nyomja le egyszerre a gombokat (a kártya formázása nélküli kilépéshez nyomjon le bármely más gombot, vagy várjon körülbelül hat másodpercet, amíg a C jelzés abbahagyja a villogást). A formázás befejezése után a funkciókijelző és a kereső mutatja az aktuális beállításokkal még készíthető fényképek számát. A 1 vagy a 3 gomb megnyomásával beállíthatja a monitor fényerejét visszajátszáshoz, a menükhöz és az információs kijelzőhöz. A fényerő csökkentéséhez a kisebb értékeket, a fényerő növeléséhez pedig a magasabb értékeket válassza. A Két memóriakártya Ha a O ( Q ) és a I ( Q ) gomb lenyomásakor két memóriakártya van a készülékben, a formázandó kártyát villogó ikon jelzi. A másik foglalatot a fő vezérlőtárcsa forgatásával választhatja ki. Monitor fényereje G gomb B beállítás menü A Monitor fényereje A +4 vagy magasabb értékek beállításakor a monitor erős fényben könnyebben leolvasható, azonban a sárga színek zöldes árnyalatot kapnak. A pontos színvisszaadás érdekében válasszon alacsonyabb értékeket. A Lásd még A Monitor fényereje menüpontban kiválasztott beállítás nincs hatással a kijelző fényerejére élő nézetben végzett fényképezés vagy videó élő nézet során. A monitor fényerejének élő nézetben történő beállításához lásd a 42. oldalt.
Image of page 11
368 Használja a választógombot az alábbi módon, hogy a monitor színegyensúlyát egy referenciaképhez igazítsa. A referenciakép az utoljára készített, illetve – visszajátszás módban – az utoljára megjelenített fénykép; másik kép kiválasztásához nyomja meg a W gombot és válasszon egy képet a kisképek listájáról (a kijelölt kép teljes képes megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a X gombot; más helyen tárolt képek megtekintéséhez nyomja meg a W gombot, majd válassza ki a kívánt kártyát és mappát a 237. oldalon leírtak szerint). Amennyiben a memóriakártya nem tartalmaz fényképeket, a referenciakép helyett egy szürke szegéllyel keretezett üres kép jelenik meg. Ha elvégezte a beállításokat, nyomja meg az J gombot a kilépéshez. A monitor színegyensúlya csak a menükre, a visszajátszásban megjelenített felvételekre, illetve az élő nézetben végzett fényképezés és videó élő nézet közben az objektíven át látható képre van hatással, a fényképezőgéppel készített képeket nem befolyásolja.
Image of page 12

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 13
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern