Gomb újbóli megnyomása visszaállítja a rekesz

Info icon This preview shows pages 9–12. Sign up to view the full content.

gomb újbóli megnyomása visszaállítja a rekesz eredeti értékét ( 0 41). r Vakuérték rögzítés Az Fn gomb megnyomása rögzíti a vakuértéket (csak a beépített vaku és kompatibilis külső vakuk esetében, 0 198, 430). A vakuérték rögzítésének visszavonásához nyomja meg ismét a gombot. B AE/AF-rögzítés Az Fn gomb nyomva tartása közben rögzül az élesség és az expozíció. Beállítás Leírás
Image of page 9

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

358 C Csak AE-rögzítés Az Fn gomb nyomva tartása közben rögzül az expozíció. D AE-rögzítés (Kioldáskor visszaállít.) Az Fn gomb megnyomásakor az expozíció értéke rögzül és változatlan marad addig, amíg másodszor megnyomja a gombot, a zár kiold vagy a készenléti időzítő lejár. F Csak AF-rögzítés Az Fn gomb nyomva tartása közben rögzül az élesség. A AF-BE Az Fn gomb megnyomása indítja az automatikus élességállítást. z I Kikapcsol/ bekapcsol Ha a vaku kikapcsolt állapotban van, az Fn gomb nyomva tartása alatt a szinkron az első redőnyre vaku mód lép érvénybe. Ha a vaku bekapcsolt állapotban van, az Fn gomb nyomva tartása alatt a vaku kikapcsol. 4 + NEF (RAW) Ha a képminőséget JPEG finom , JPEG normál vagy JPEG alap lehetőségre állította, az Fn gomb lenyomása után „RAW” jelzés jelenik meg a funkciókijelzőn és a következő fényképről egy NEF (RAW) másolat is készül (a képminőség eredeti beállítása visszaáll, ha felengedi a kioldógombot). A NEF (RAW) másolatok a fényképezés menü NEF (RAW) rögzítés menüpontjában megadott beállításokkal kerülnek rögzítésre ( 0 295). NEF (RAW) másolat készítése nélküli kilépéshez nyomja le ismét az Fn gombot. a Élő nézet Az Fn gomb megnyomása elindítja és leállítja az élő nézetet. Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár. Beállítás Leírás
Image of page 10
359 Kiválaszthatja az objektív élességállító funkciógombjainak szerepét. A gombok csak akkor használhatók a hozzájuk társított funkcióra, ha az AF-L beállítást választotta az élességállítási funkcióválasztóval. f17: Objektív élesség. funkciógombok G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás F Csak AF-rögzítés Az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása közben rögzül az élesség. B AE/AF-rögzítés Az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása közben rögzül az élesség és az expozíció. C Csak AE-rögzítés Az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása közben rögzül az expozíció. v Előre beállított élességpont Tartsa lenyomva az egyik élességállító funkciógombot egy előre beállított élességpont kiválasztásához ( 0 342). A gomb felengedésével visszaáll az eredeti élességpont- választás.
Image of page 11

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 12
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern