A8 élességpontok száma g gomb a egyéni

Info icon This preview shows pages 16–20. Sign up to view the full content.

a8: Élességpontok száma G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás B 51 pont Válasszon a jobb oldalon látható 51 élességpontból. A 11 pont Válasszon a jobb oldalon látható 11 élességpontból. Gyors élességpont-választásra használható.
Image of page 16

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

312 Adja meg, hogy választhatók-e külön élességpontok „fekvő” (tájkép) tájolású, a fényképezőgépet 90°-ban óramutató járásával egyező irányban elforgatva készülő „álló” (portré) tájolású, valamint a fényképezőgépet 90°-ban óramutató járásával ellentétes irányban elforgatva készülő „álló” (portré) tájolású képekhez. Válassza a Ki beállítást, ha a fényképezőgép valamennyi tájolásánál ugyanazt az élességpontot és AF mező módot kívánja alkalmazni. Válassza az Élességpont lehetőséget, ha az egyes fényképezőgép tájolásokhoz külön szeretne élességpontot választani, vagy az Élességpont és AF mező mód lehetőséget, ha az egyes fényképezőgép tájolásokhoz külön szeretne élességpontot és AF mező módot választani. a9: Tárolás tájolás szerint G gomb A Egyéni beállítások menü A fényképezőgép 90°-kal az óra járásával ellentétes irányban van elforgatva Tájkép (fekvő) tájolás A fényképezőgép 90°-kal az óra járásával megegyező irányban van elforgatva A fényképezőgép 90°-kal az óra járásával ellentétes irányban van elforgatva Tájkép (fekvő) tájolás A fényképezőgép 90°-kal az óra járásával megegyező irányban van elforgatva
Image of page 17
313 Megadhatja, hogy a beépített AF-segédfény gyenge fényviszonyoknál világítson-e az élességállítási művelet megsegítésére. a10: Beépített AF-segédfény G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás Be Az AF-segédfény gyenge fényviszonyok esetén világít (csak keresős fényképezésnél). Az AF-segédfény csak akkor áll rendelkezésre, ha az alább két feltétel mindegyike teljesül: 1 AF-S beállítást választott automatikus élességállítási módnak ( 0 87). 2 Automatikus AF mező beállítást választott AF mező módnak ( 0 90), vagy nem az automatikus AF mezőt választotta, de a középső élességpont van kiválasztva. Ki Az AF-segédfény nem kapcsol be az élességállítási művelet megsegítésére. Gyenge fényviszonyok esetén előfordulhat, hogy a fényképezőgép nem képes automatikusan beállítani az élességet. A Az AF-segédfény Az AF-segédfény hatótávolsága körülbelül 0,5–3,0 m; a segédfény használatakor távolítsa el az objektív fényellenzőjét. A Lásd még Az AF-segédfénnyel használható objektívekre vonatkozó korlátozásokat lásd a 425. oldalon.
Image of page 18

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

314 Megadhatja, hogy mely AF mező módok választhatók az AF mód gomb és a segédtárcsa használatával keresős fényképezés során (a beállítás az élő nézetre nincs hatással; 0 90). Jelölje ki a kívánt módokat, és a kiválasztáshoz vagy a kiválasztás megszüntetéséhez nyomja meg a 2 gombot. Ha elvégezte a beállításokat, a módosítások mentéséhez nyomja meg az J gombot.
Image of page 19
Image of page 20
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern