2 csak akkor elérhető ha kompatibilis eye fi

Info icon This preview shows pages 17–20. Sign up to view the full content.

2 Csak akkor elérhető, ha kompatibilis Eye-Fi memóriakártyát helyezett a készülékbe. B A beállítás menü: Fényképezőgép beállításai G gomb Beállítás 0 Memóriakártya formázása 366 Monitor fényereje 367 Monitor színegyensúlya 368 Képérzékelő tisztítása 445 Tükörfelcsapás tisztításhoz 1 448 Porszemcse-eltávolít. ref.képe 369 Vibrációcsökkentés 371 Időzóna és dátum 372 Nyelv (Language) 372 Automatikus képelforgatás 373 Akkumulátor adatai 374 Megjegyzés 375 Szerzői jogi információ 376 Beállítások mentése/betöltése 377 Virtuális horizont 379 Nem-CPU objektív adatai 229 AF finomhangolása 380 HDMI 269 Helyadatok 234 Hálózat 261 Eye-Fi feltöltés 2 382 Firmware-verzió 383 Beállítás 0 A Lásd még A menük alapbeállításainak felsorolása a 279. oldalon található.
Image of page 17

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

366 A memóriakártyákat formázni kell az első használat előtt, vagy miután más készülékben használták vagy formázták azokat. Felhívjuk figyelmét, hogy a formázás minden képet és adatot véglegesen töröl a kártyáról . A formázás megkezdése előtt szükség szerint készítsen biztonsági másolatokat ( 0 253). A beállítás menü Memóriakártya formázása menüpontjának kiválasztásakor a jobb oldalon látható beállítások jelennek meg; válassza ki a kívánt kártyafoglalatot, majd a kiválasztott kártya formázásához válassza az Igen lehetőséget. A memóriakártyák úgy is formázhatók, hogy a O ( Q ) és a I ( Q ) gombot egyszerre lenyomva tartja mindaddig, míg egy villogó C jelzés jelenik meg a funkciókijelző és a kereső záridő kijelzésénél. Memóriakártya formázása G gomb B beállítás menü D Formázás közben Formázás közben ne kapcsolja ki a fényképezőgépet és ne vegye ki a memóriakártyákat. O ( Q ) gomb I ( Q ) gomb
Image of page 18
367 A kártya formázásához ismét nyomja le egyszerre a gombokat (a kártya formázása nélküli kilépéshez nyomjon le bármely más gombot, vagy várjon körülbelül hat másodpercet, amíg a C jelzés abbahagyja a villogást). A formázás befejezése után a funkciókijelző és a kereső mutatja az aktuális beállításokkal még készíthető fényképek számát. A 1 vagy a 3 gomb megnyomásával beállíthatja a monitor fényerejét visszajátszáshoz, a menükhöz és az információs kijelzőhöz. A fényerő csökkentéséhez a kisebb értékeket, a fényerő növeléséhez pedig a magasabb értékeket válassza. A Két memóriakártya Ha a O ( Q ) és a I ( Q ) gomb lenyomásakor két memóriakártya van a készülékben, a formázandó kártyát villogó ikon jelzi. A másik foglalatot a fő vezérlőtárcsa forgatásával választhatja ki. Monitor fényereje G gomb B beállítás menü A Monitor fényereje A +4 vagy magasabb értékek beállításakor a monitor erős fényben könnyebben leolvasható, azonban a sárga színek zöldes árnyalatot kapnak. A pontos színvisszaadás érdekében válasszon alacsonyabb értékeket.
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 20
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern