Egyik sem a gomb megnyomása semmilyen hatással nem

Info icon This preview shows pages 19–21. Sign up to view the full content.

Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár. A Inkompatibilis beállítások Ha a Megnyomás funkcióhoz kiválasztott beállítás nem használható a Megnyomás + vezérlőtárcsák funkcióhoz választott beállítással, üzenet jelenik meg, és a Megnyomás vagy a Megnyomás + vezérlőtárcsák közül az elsőként kiválasztott funkció Egyik sem beállításra változik. Beállítás Leírás
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

347 A Virtuális horizont Ha a Virtuális horizont a keresőben beállítást választotta az f4 Egyéni beállítás ( Fn gomb kiosztása ) > Megnyomás lehetőségéhez, az Fn gomb megnyomása megjeleníti a dőlés- és billenésjelzőket a keresőben. A kijelzőket a gomb ismételt megnyomásával távolíthatja el a képernyőről. Dőlés A fényképezőgép jobbra dől A fényképezőgép vízszintes A fényképezőgép balra dől Billenés A fényképezőgép előre billen A fényképezőgép vízszintes A fényképezőgép hátra billen Felhívjuk figyelmét, hogy a kijelzés esetleg nem pontos, ha a fényképezőgép éles szögben előre vagy hátra dől.
Image of page 20
348 ❚❚ Megnyomás + vezérlőtárcsák A Megnyomás + vezérlőtárcsák beállítás kiválasztása a következő lehetőségeket jeleníti meg: Beállítás Leírás i Képterület kiválasztása Az Fn gomb megnyomásával és az egyik vezérlőtárcsa elforgatásával választhat az előválasztott képterületek közül ( 0 74). A Képterület kiválasztása lehetőség kiválasztásával megjelenik a képterületek listája; jelöljön ki egy lehetőséget és nyomja meg a 2 gombot a kiválasztáshoz vagy a kiválasztás visszavonásához, majd nyomja meg az J gombot. $ Záridő és rekesz rögzítése Az Fn gomb megnyomásával és a fő vezérlőtárcsa elforgatásával rögzíti a záridőt f és h módban; az Fn gomb megnyomásával és a segédtárcsa elforgatásával pedig rögzíti a rekeszt g és h módban. További információkért lásd a 126. oldalt. v 1 lépéses záridő/ rekesz Ha az Fn gombot megnyomja a vezérlőtárcsák forgatása közben, a záridő ( f és h expozíciós módban) és a rekeszérték ( g és h expozíciós módban) 1 Fé lépésközökben változik, függetlenül a b2 Egyéni beállításban ( Exp.vez. fényérték fokozatai , 0 315) kiválasztott lehetőségtől. w Nem-CPU obj. szám választ. Az Fn gomb megnyomásával és az egyik vezérlőtárcsa elforgatásával kiválaszthat egy, a Nem-CPU objektív adatai menüpontban megadott objektív számot ( 0 229). y Aktív D-Lighting Az Fn gomb megnyomásával és a vezérlőtárcsák elforgatásával beállíthatja az Aktív D-Lighting értékét ( 0 182). & Expozíciókésleltetés mód Az Fn gomb megnyomásával és az egyik vezérlőtárcsa elforgatásával választhat expozíciókésleltetés módot ( 0 322). Egyik sem Semmilyen műveletet nem indít el, ha a vezérlőtárcsákat az Fn gomb nyomva tartása közben elforgatja.
Image of page 21
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern