Amennyiben az mb d12 áramellátását külön

Info icon This preview shows pages 3–6. Sign up to view the full content.

Amennyiben az MB-D12 áramellátását külön beszerezhető hálózati tápegység és tápcsatlakozó biztosítja, akkor a készülék a kiválasztott lehetőségtől függetlenül a hálózati tápegységet használja. Amikor az MB-D12 markolatba helyezett áramforrás van használatban, s ikon jelenik meg a fényképezőgép funkciókijelzőjén. d13: Elem/akku sorrend G gomb A Egyéni beállítások menü A Az MB-D12 elemtartó markolat Az MB-D12 egy EN-EL15 vagy EN-EL18a/EN-EL18 lítium-ion akkumulátorral, vagy nyolc AA alkáli, Ni-MH vagy lítium elemmel működik (az EN-EL15 akkumulátort mellékeltük a fényképezőgéphez, az EN-EL18a/EN-EL18 és az AA elemek külön szerezhetők be). Az információs kijelző az MB-D12 markolatba helyezett áramforrás típusát az alábbiak szerint jeleníti meg: MB-D12 elem-/akkutípus megjelenítése Áramforrás típusa v EN-EL15 lítium-ion akkumulátor x EN-EL18a/EN-EL18 lítium-ion akkumulátor u AA elemek
Image of page 3

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

329 Ez a lehetőség szabályozza a vakuszinkron sebességét. e: Sorozatkészítés/vaku e1: Vakuszinkron sebessége G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás 1/320 mp (Automatikus FP) Az automatikus FP nagysebességű szinkron kompatibilis vakuegység csatlakoztatása esetén használatos ( 0 430). A beépített vaku vagy más vakuegységek használata esetén a záridő 1 / 320 mp-es sebességre áll. Amikor a fényképezőgép e vagy g expozíciós módban 1 / 320 mp-es záridőt jelez, az automatikus FP nagysebességű szinkron bekapcsol, ha a tényleges záridő 1 / 320 mp-nél rövidebb. 1/250 mp (Automatikus FP) Az automatikus FP nagysebességű szinkron kompatibilis vakuegység csatlakoztatása esetén használatos ( 0 430). A beépített vaku vagy más vakuegységek használata esetén a záridő 1 / 250 mp-es sebességre áll. Amikor a fényképezőgép e vagy g expozíciós módban 1 / 250 mp-es záridőt jelez, az automatikus FP nagysebességű szinkron bekapcsol, ha a tényleges záridő 1 / 250 mp-nél rövidebb. 1/250 mp–1/60 mp A vakuszinkron sebessége a kiválasztott értékre áll. A Záridő rögzítése a vakuszinkron sebességi korlátjánál Amennyiben a záridőt rögzíteni kívánja a vakuszinkron sebességi korlátjánál záridő-előválasztásos automatikus vagy kézi expozíciós módban, válassza a lehető leghosszabb záridő után következő záridőt (30 mp vagy & ). Ilyenkor X (vakuszinkron jelző) jelenik meg a funkciókijelzőn és a keresőben. A Automatikus FP nagysebességű szinkron Engedélyezi a vakuhasználatot a fényképezőgép által támogatott legrövidebb záridőnél, lehetővé téve a maximális rekesz kiválasztását a csökkentett mélységélesség érdekében még akkor is, ha a téma napsütéses ellenfényben van. Az automatikus FP nagysebességű szinkron bekapcsolt állapotában az információs kijelző vaku mód jelzőjén „FP” jelzés jelenik meg ( 0 194).
Image of page 4
330 ❚❚ Automatikus FP nagysebességű szinkron Amikor az 1/320 mp (Automatikus FP) vagy az 1/250 mp (Automatikus FP)
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 6
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern