E ae rögzítés tartás az fn gomb megnyomásakor az

Info icon This preview shows pages 17–20. Sign up to view the full content.

E AE-rögzítés (Tartás) Az Fn gomb megnyomásakor az expozíció értéke rögzül és változatlan marad, amíg újra megnyomja a gombot vagy a készenléti időzítő lejár. F Csak AF-rögzítés Az Fn gomb nyomva tartása közben rögzül az élesség. A AF-BE Az Fn gomb megnyomása indítja az automatikus élességállítást. z I Kikapcsol/ bekapcsol Ha a vaku kikapcsolt állapotban van, az Fn gomb nyomva tartása alatt a szinkron az első redőnyre vaku mód lép érvénybe. Ha a vaku bekapcsolt állapotban van, az Fn gomb nyomva tartása alatt a vaku kikapcsol.
Image of page 17

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

345 1 Sorozatkészítés Ha megnyomja az Fn gombot, mialatt az expozíciós, a vakus vagy az ADL sorozatkészítés funkció aktív egyképes vagy halk kioldás módban, az aktuális sorozatkészítő program felvételei a kioldógomb minden megnyomásakor elkészülnek. Ha a fehéregyensúly- sorozat aktív, vagy sorozatfelvétel módot állított be ( U , T vagy M mód) a fényképezőgép addig ismétli a sorozatot, amíg a kioldógombot nyomva tartja. 4 + NEF (RAW) Ha a képminőséget JPEG finom , JPEG normál vagy JPEG alap lehetőségre állította, az Fn gomb lenyomása után „RAW” jelzés jelenik meg a funkciókijelzőn és a következő fényképről egy NEF (RAW) másolat is készül (a képminőség eredeti beállítása visszaáll, ha felengedi a kioldógombot). A NEF (RAW) másolatok a fényképezés menü NEF (RAW) rögzítés menüpontjában megadott beállításokkal kerülnek rögzítésre ( 0 295). NEF (RAW) másolat készítése nélküli kilépéshez nyomja le ismét az Fn gombot. L Mátrixmérés Az Fn gomb nyomva tartása aktiválja a mátrixmérést. M Középre súlyozott fénymérés Az Fn gomb nyomva tartása aktiválja a középre súlyozott fénymérést. N Célpont-fénymérés Az Fn gomb nyomva tartása aktiválja a célpont- fénymérést. 4 Csúcsfényre súlyozott mérés Az Fn gomb nyomva tartása aktiválja a csúcsfényre súlyozott fénymérést. Beállítás Leírás
Image of page 18
346 w Kompozíciós rács megjelen. Az Fn gomb megnyomásával ki- vagy bekapcsolhatja a kompozíciós rács megjelenítését a keresőben ( 0 6). ! Virtuális horizont a keresőben Az Fn gomb megnyomásával megjelenítheti a virtuális horizontot a keresőben ( 0 347). x Szinkronizált kioldás letiltása Amennyiben távoli szinkronizált kioldáshoz vezeték nélküli távvezérlőt használ, az Fn gomb nyomva tartásakor csak a mester fényképezőgép készít felvételeket. y Csak távkioldás Amennyiben távoli szinkronizált kioldáshoz vezeték nélküli távvezérlőt használ, az Fn gomb nyomva tartásakor csak a távoli fényképezőgépek készítenek felvételeket. % SAJÁT MENÜ Az Fn gomb megnyomása megjeleníti a „SAJÁT MENÜ” lehetőséget ( 0 414). 3 SAJÁT MENÜ felső elem megj. Az Fn gomb megnyomásával a „SAJÁT MENÜ” legfelső elemére ugorhat. Ezzel a beállítással gyorsan hozzáférhet egy gyakran használt menüelemhez. K Visszajátszás Az Fn gomb funkciója ugyanaz, mint a K gombé. Akkor válassza, ha telefotó objektívet használ vagy amikor a K gomb nehezen működtethető a bal kezével.
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 20
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern