Amennyiben a be lehetőséget választotta a fő

Info icon This preview shows pages 5–7. Sign up to view the full content.

Amennyiben a Be lehetőséget választotta, a fő vezérlőtárcsa szabályozza a rekeszt, a segédtárcsa pedig a záridőt. Ha a Be (A mód) beállítást választotta, a fő vezérlőtárcsa csak g expozíciós módban használható a rekesz beállítására. Autom. élességállítás beállítása : A Be lehetőség kiválasztása esetén az automatikus élességállítási módot az AF mód gomb nyomva tartásával és a segédtárcsa elforgatásával, míg az AF mező módot az AF mód gomb nyomva tartásával és a fő vezérlőtárcsa elforgatásával választhatja ki. Ezek a beállítások az MB-D12 vezérlőtárcsáira is érvényesek.
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

352 Rekeszbeállítás Ha a Segédtárcsa menüelemet választja, a rekeszt csak a segédtárcsával állíthatja (vagy a fő vezérlőtárcsával, ha a Tárcsák felcserélése > Expozíció beállítása menüpont Be értékét választja). Ha a Rekeszállító gyűrű lehetőséget választotta, a rekeszt csak az objektív rekeszállító gyűrűjével állíthatja be, és a fényképezőgép rekesz kijelzője 1 Fé lépésközökkel mutatja a rekeszértéket (a G és E típusú objektívek rekeszét ez esetben is a segédtárcsával állíthatja be). Felhívjuk figyelmét, hogy a kiválasztott beállítástól függetlenül a rekeszt a rekeszállító gyűrűvel kell beállítani, amikor nem-CPU objektív van csatlakoztatva. Menük és visszajátszás Ha a Ki lehetőséget választja, a választógombbal kiválaszthatja a teljes képes visszajátszás során megjeleníteni kívánt képet, kijelölhet kisképeket és navigálhat a menükben. Ha a Be vagy a Be (kép megj. kivételével) beállítást választotta, a fő vezérlőtárcsát használhatja kép kiválasztására teljes képes visszajátszás során, a kurzor jobbra vagy balra történő mozgatásához kisképes visszajátszás során, valamint a menüválasztó sáv felfelé és lefelé mozgatásához. A segédtárcsa használható teljes képes visszajátszás során az előre vagy hátraugráshoz, a Képtovábbítás a segédtárcsával menüpont beállításának megfelelően, illetve kisképes visszajátszás során az oldal felfelé vagy lefelé léptetéséhez. Menük megjelenítése közben a segédtárcsa jobbra forgatásával a kiválasztott lehetőség almenüjét, balra forgatásával pedig az előző menüt jelenítheti meg. A kívánt menüelem kiválasztásához nyomja meg a 2 gombot, a választógomb középső gombját vagy az J gombot. Ha kép megtekintése közben nem szeretné a vezérlőtárcsákat visszajátszásra használni, válassza a Be (kép megj. kivételével) menüpontot. Képtovábbítás a segédtárcsával Amennyiben a Menük és visszajátszás menüpont Be vagy Be (kép megj. kivételével) elemét választotta, a segédtárcsa elforgatásával teljes képes visszajátszás alatt kiválaszthatja a kívánt mappát, illetve egyszerre 10 vagy 50 képkockát ugorhat előre vagy hátra.
Image of page 6
Image of page 7
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern