Kimenet felbontása válassza ki a fényképek

Info icon This preview shows pages 5–8. Sign up to view the full content.

❚❚ Kimenet felbontása Válassza ki a fényképek kimeneti formátumát a HDMI készülékhez. Ha Automatikus beállítást választ, a fényképezőgép automatikusan kiválasztja a megfelelő formátumot. ❚❚ Speciális Beállítás Leírás Kimeneti tartomány A legtöbb helyzetben Automatikus beállítás ajánlott. Ha a fényképezőgép nem képes meghatározni az RGB videojel helyes kimeneti tartományát a HDMI eszközhöz, akkor a következő beállítások választhatók: Korlátozott tartomány : Olyan eszközökhöz, melyeknek RGB videojel bemeneti tartománya 16–235. Válassza ezt a beállítást, ha minőségromlást tapasztal a sötét területeken. Teljes tartomány : Olyan eszközökhöz, melyeknek RGB videojel bemeneti tartománya 0–255. Válassza ezt a beállítást, ha a sötét területek „kifakultak” vagy túl világosak. Kimeneti kijelző mérete Válasszon vízszintes és függőleges képfedést HDMI kimenethez a 95% vagy 100% lehetőségek közül. Kijelz. a monitoron élő nézetben Ha Ki beállítást választott, amikor a fényképezőgép HDMI eszközhöz csatlakozik, a fényképezési információ nem jelenik meg a monitoron élő nézetben végzett fényképezés alatt. Két monitor Válassza a Be beállítást, ha a HDMI kijelző képét meg szeretné jeleníteni a fényképezőgép monitorán, illetve a Ki beállítást, ha energiatakarékossági okokból ki szeretné kapcsolni a fényképezőgép monitorát. A Két monitor beállítás automatikusan érvénybe lép, ha a Kijelz. a monitoron élő nézetben menüpontban Ki lehetőséget választ.
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

271 A Visszajátszás televízión Amennyiben hosszabb ideig szeretne képeket visszajátszani, (külön beszerezhető) hálózati tápegység és tápcsatlakozó használata ajánlott. Ha a televízió képernyőjén nem látható a fényképek széle, válassza a HDMI > Speciális > Kimeneti kijelző mérete menüpont 95% beállítását ( 0 270). A HDMI és élő nézet Ha a fényképezőgép HDMI kábellel csatlakozik, a HDMI kijelzők használhatók élő nézetben végzett fényképezéshez és videó élő nézethez ( 0 48, 59). Amennyiben 1920 × 1080; 60p beállítást választott a fényképezés menü ( 0 62) Videobeállítások > Képméret / képkocka seb. menüpontjában, a kiválasztott beállítás csak akkor lép érvénybe HDMI kimenetként videofelvétel alatt, ha a következő feltételek mindegyike teljesül: Automatikus vagy 1080p (progresszív) lehetőséget választott a HDMI > Kimenet felbontása menüpontban, 100% beállítást választott a HDMI > Speciális > Kimeneti kijelző mérete menüpontban, valamint Ki beállítást adott meg a HDMI > Speciális > Kijelz. a monitoron élő nézetben menüpontban ( 0 270). Más beállítások esetén a kimeneti felbontás, a megjelenítési méret vagy a képkockasebesség eltérhet a fényképezőgép menüiben megadott értékektől.
Image of page 6
272 Menü útmutató A fényképezőgép menüiben található menüelemek alapértékeit az alábbiakban soroljuk fel. A kétgombos alaphelyzetbe állításra vonatkozó információkat lásd a 206. oldalon.
Image of page 7

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 8
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern