1 csatlakoztassa az usb kábelt miután kikapcsolta a

Info icon This preview shows pages 20–21. Sign up to view the full content.

1 Csatlakoztassa az USB-kábelt. Miután kikapcsolta a fényképezőgépet és meggyőződött arról, hogy van memóriakártya a gépben, csatlakoztassa a mellékelt USB-kábelt az ábrán látható módon, majd kapcsolja be a fényképezőgépet. A ViewNX 2 használata A Használjon megbízható tápellátást Az adatátvitel folyamatosságának érdekében győződjön meg arról, hogy a fényképezőgép akkumulátora teljesen fel van töltve. A Kábelek csatlakoztatása Ügyeljen arra, hogy az interfész kábelek csatlakoztatása és leválasztása közben a fényképezőgép ki legyen kapcsolva. Ne erőltesse a csatlakozást és ne próbálja ferdén behelyezni a csatlakozókat. D Átvitel közben Átvitel közben ne kapcsolja ki a fényképezőgépet és ne húzza ki az USB-kábelt.
Image of page 20

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

258 2 Indítsa a ViewNX 2 Nikon Transfer 2 összetevőjét. Ha egy üzenet felszólítja a programválasztásra, válassza a Nikon Transfer 2-t. A Az USB-kábelcsíptető A kábel kicsúszásának megelőzése érdekében használja a csíptetőt az ábrán látható módon. D USB-hubok (elosztók) A fényképezőgépet közvetlenül a számítógéphez csatlakoztassa; ne használjon USB-hubot vagy billentyűzetet. A Windows 7 Amennyiben az alábbi párbeszédablak megjelenik, válassza a Nikon Transfer 2 programot az alább leírtak szerint. 1 Az Import pictures and videos (Fényképek és videók importálása) menüben kattintson a Change program (Programváltás) elemre. A megjelenő programválasztó párbeszédablakban válassza ki az Import File using Nikon Transfer 2 (Fájl importálása Nikon Transfer 2 használatával) lehetőséget, és kattintson az OK gombra. 2 Kattintson kétszer az Import File (Fájl importálása) gombra.
Image of page 21
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern