Tápellátás képterület maximális

Info icon This preview shows pages 18–21. Sign up to view the full content.

Tápellátás Képterület Maximális képkockasebesség (kép/mp) 1 U T EN-EL15 akkumulátorral működő fényképezőgép FX, 5 : 4 5 1–6 1,2×, DX 6 EP-5B tápcsatlakozóval és EH-5b hálózati tápegységgel működő fényképezőgép FX, 5 : 4 5 1,2× 6 DX 7 MB-D12 egységgel (EN-EL15) működő fényképezőgép FX, 5 : 4 5 1,2×, DX 6 MB-D12 egységgel (EN-EL18) működő fényképezőgép FX, 5 : 4 5 1,2× 6 DX 7 MB-D12 egységgel (AA 2 ) működő fényképezőgép FX, 5 : 4 5 1,2× 6 DX 7 1 FX (36 × 24) vagy 5 : 4 (30 × 24) képterület-beállítás esetén a képtovábbítás maximális sebessége még akkor is 5 kép/mp, ha magasabb értéket adott meg a d2 Egyéni beállításban ( CL mód fényképezési sebess. , 0 321). 2 AA méretű elemek. A fényképezési sebesség alacsony hőmérsékleten vagy alacsony töltöttségi szint esetén csökkenhet.
Image of page 18

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

105 A Az átmeneti tároló A fényképezőgép átmeneti tárolója ideiglenes tárolási lehetőséget nyújt, hogy a fényképek memóriakártyára történő írása közben is folytatni lehessen a fényképezést. Egymást követően legfeljebb 100 fényképet készíthet; vegye figyelembe azonban, hogy a fényképezési sebesség csökken, ha a tároló megtelt ( t AA ). Az aktuális beállításokkal az átmeneti tárolóban tárolható felvételek becsült számát az expozíció számláló kijelzője mutatja a keresőben és a funkciókijelzőn, ha a kioldógombot félig lenyomja. A jobb oldali illusztráción a kijelzés azt mutatja, hogy a tárolóban még körülbelül 58 kép számára van hely. Amíg tart a fényképek mentése a memóriakártyára, a kártyaművelet jelzőfénye világít. A fényképezés körülményeitől és a memóriakártya teljesítményétől függően a felvétel néhány másodperctől néhány percig is eltarthat. Ne távolítsa el a memóriakártyát és ne vegye ki az áramforrást, illetve ne válassza le a fényképezőgépet az áramforrásról, míg a kártyaművelet jelzőfénye ki nem alszik . Ha kikapcsolja a fényképezőgépet, mialatt adat maradt a tárolóban, a tápforrás nem kapcsol ki, míg a tárolóban lévő összes kép rögzítve nem lesz. Ha az akkumulátor lemerül, miközben képek maradtak az átmeneti tárolóban, a kioldógomb nem használható és a képeket a memóriakártyára másolja a fényképezőgép. A Lásd még Az egy sorozatban készíthető felvételek maximális számának kiválasztásáról a d3 Egyéni beállításnál ( Sorozatf. legnagyobb képsz. , 0 322) tájékozódhat. Az egy sorozatban készíthető felvételek számáról szóló információkat lásd a 489. oldalon.
Image of page 19
106 Az önkioldó a fényképezőgép rázkódásának csökkentéséhez vagy önarcképek készítéséhez használható. 1 Rögzítse a fényképezőgépet állványra. Erősítse fel a fényképezőgépet állványra vagy helyezze stabil, sík felületre. 2 Válassza az önkioldó módot. Nyomja le a kioldási módválasztó tárcsa zárjának kioldóját és forgassa a kioldási módválasztó tárcsát E állásba.
Image of page 20

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 21
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern