BA
CHUYEN DE DOC HIEU CO DAP AN.docx

Question 1 what is the passage mainly about a a

Info icon This preview shows pages 61–64. Sign up to view the full content.

Question 1 . What is the passage mainly about? A. A musician's feelings when he plays the cello B. A musician's desire to return to his former profession C. A musician finding joy in playing music again D. A musician playing the cello for his cat Question 2 . According to paragraph 1, what relationship does the cellist experience between his body and the music? A. His body affects the sound . B. His body improves the sounds. C. His body becomes tense as he plays. D. His body stops the vibrations as he plays. Question 3 . Based on the information in paragraph 1, what can be inferred about the effect of a performer's body on musical sound? A. The cellist had not read about it before. B. The cellist thought scholars had talked about it. C. The cellist had previously written about it. D. The cellist had experienced it before. Question 4 . In paragraph 1, what does the world it refer to in the sentence, "I took off my shirt and tried it again."? A. Drawing the bow across the strings
Image of page 61

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

B. Turing off the lights in the studio C. Talking of the shirt D. Tightening the bow Question 5 . In paragraph 2 the author's primary purpose is A. to explain the cellist's feelings of playing before an audience B. to describe the sound when the cellist plays next to his skin C. to identify specific pieces of music that the cellist plays D. to describe the cellist's experience of playing next to his skin Question 6. All of following are mentioned in paragraph 2 as part of the cellist's new way of playing EXCEPT A. playing the instrument in the dark B. thinking of how the music sounded to others C. "hearing" music through his bare skin D. not worrying about finding the right phrasing Question 7 What can be inferred from paragraph 3 about the cellist?
Image of page 62
A. He had away enjoyed playing for himself B. He had continually performed over the years C. Previously, he had never played before an audience D. Previously, he only wanted to play for an audience Question 8 . Based on the information in paragraph 3, what can be inferred about the cellist's attitude toward playing? A. He feels optimistic . B. He is discouraged . C. He feels nervous. D. He is reluctant. Question 9 . The word blink off in paragraph 3 in closest in meaning to A. wink B. flicker C. twinkle D. turn off Question 10 . How long did it take the author to play music with his shirt off in the darkness for the first time? A. Once a day B. A night C. Exactly one hour D. About an hour ĐÁP ÁN 1. C 2. A 3. A 4. A 5. B 6. B 7. B 8. A 9. D 10. D GI I THÍCH CHI TI T Question 1: Đáp án C. Ta làm câu h i sau khi đã hoàn thành các câu h i khác. Key words: mainly discuss Question 4: Đáp án A. Keywords: paragraph 1, it, "I took off my shirt and tried it again." Câu h i: đo n 1, t “it” trong câu "I took off my shirt and tried it again" nói đ n cái gì ? ế Clue: “ In the dark ness, I put the cello's spike into a loose spot on the carpet, tightened the bow and drew it across the open strings. I took off my shirt and tried it again”: Trong bóng t i, tôi đ t chân đàn xen-lô lên m
Image of page 63

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 64
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

  • Left Quote Icon

    As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

    Student Picture

    Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

  • Left Quote Icon

    I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

    Student Picture

    Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

  • Left Quote Icon

    The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

    Student Picture

    Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern