A videofelvétel időzített fényképezése

Info icon This preview shows pages 11–15. Sign up to view the full content.

A videofelvétel időzített fényképezése leállhat, ha a fényképezőgép vezérlőit használja, módosítja a beállításokat vagy HDMI kábelt csatlakoztat. A videó az időzített fényképezés befejezéséig elkészült képkockákból lesz létrehozva.
Image of page 11

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

227 A A végső videofelvétel hosszának kiszámítása A végső videofelvétel összes képkockájának hozzávetőleges számát kiszámíthatja úgy, hogy a fényképezési időt elosztja az időközzel, majd felfelé kerekíti az eredményt. Ezután a végső videofelvétel hossza kiszámítható, ha a felvételek számát elosztja a Videobeállítások > Képméret / képkocka seb. pontban megadott képkockasebességgel. Például egy 1920 × 1080; 24p beállítással rögzített 48 képes videofelvétel körülbelül két másodperc hosszúságú. Az időzített fényképezéssel rögzített videók maximális hossza 20 perc. A Fényképezés közben Videofelvétel időzített fényképezése alatt az Q ikon villog, és az időzített videofelvétel rögzítésének jelzése megjelenik a funkciókijelzőn. A hátralévő idő (órában és percben megadva) közvetlenül a képek rögzítése előtt megjelenik a záridő kijelzésén. Egyéb alkalmakkor a hátralévő időt a kioldógomb félig történő lenyomásával lehet megjeleníteni. Bármely lehetőséget választotta a c2 Egyéni beállításban ( Készenléti időzítő , 0 319), a készenléti időzítő a fényképezés alatt nem kapcsol ki. Megtekintheti a videofelvétel időzített fényképezésének aktuális beállításait, illetve leállíthatja a videofelvétel időzített fényképezését ( 0 220), ha a felvételek között megnyomja a G gombot. Rögzített hossz/ maximális hossz Képméret/képkocka seb. Memóriakártya jelző
Image of page 12
228 A Kép megtekintése Videofelvétel időzített fényképezése alatt a K gomb nem használható képek megtekintésére, de az aktuális képkocka minden felvétel után megjelenik néhány másodpercre, ha a visszajátszás menü Kép megtekintése menüpontjában Be beállítást választott ( 0 287). A képkocka megjelenítése alatt egyéb visszajátszási műveletek nem végezhetők. A Kioldási mód A kiválasztott kioldási módtól függetlenül a fényképezőgép minden egyes időközben egy felvételt készít. Az önkioldó nem használható. A Lásd még A videofelvétel időzített fényképezésének befejezésekor adott hangjelzés beállítására vonatkozó információkat lásd a d1 Egyéni beállításban ( Hangjelzés , 0 321).
Image of page 13

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

229 Nem-CPU objektívek használhatók g és h expozíciós módban, a rekesz a rekeszállító gyűrű segítségével állítható. Az objektívadatok (gyújtótávolság és maximális rekesz) megadásával a felhasználó az alábbi, CPU objektívekkel elérhető funkciókhoz férhet hozzá.
Image of page 14
Image of page 15
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern