A lásd még a menük alapbeállításainak

Info icon This preview shows pages 10–14. Sign up to view the full content.

A Lásd még A menük alapbeállításainak felsorolása a 275. oldalon található. Ha az aktuális beállításkészlet alapbeállításait módosította, csillag jelenik meg a módosított beállítások mellett az Egyéni beállítások menü második szintjén.
Image of page 10

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

306 Ha AF-C lehetőséget választott keresős fényképezéshez ( 0 87), ez a beállítás vezérli, hogy készüljön-e fénykép a kioldógomb lenyomásakor ( kioldás-prioritás ) vagy csak akkor, ha a fényképezőgép beállította az élességet ( élesség-prioritás ). A kiválasztott beállítástól függetlenül az élesség nem rögzül, ha az AF-C lehetőséget választotta automatikus élességállítási módnak. Ilyenkor a fényképezőgép folyamatosan állítja az élességet, amíg a zár ki nem old. a: Automatikus élességállítás a1: AF-C prioritás kiválasztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás G Kioldás Bármikor készíthetők fényképek a kioldógomb megnyomásakor. E Kioldás + élesség Akkor is készíthetők fényképek, ha a fényképezőgép nem állította be az élességet. Sorozatfelvétel módban sötét vagy alacsony kontrasztú témáknál a fényképezési sebesség az élesség javítása érdekében lassul. F Élesség Csak akkor készíthetők fényképek, amikor megjelenik az élességjelzés ( I ).
Image of page 11
307 Amikor az AF-S lehetőség van kijelölve keresős fényképezéshez ( 0 87), beállíthatja, hogy a fényképek csak akkor készüljenek-e, amikor a fényképezőgép már beállította az élességet ( élesség-prioritás ), vagy a kioldógomb lenyomásakor ( kioldás-prioritás ). Ha az élességjelzés ( I ) megjelenik amikor AF-S lehetőséget választott automatikus élességállítási módnak, akkor az élesség a kiválasztott lehetőségtől függetlenül rögzül, amíg a kioldógombot félig lenyomva tartja. Az élességrögzítés addig folytatódik, amíg a zár ki nem old. a2: AF-S prioritás kiválasztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás G Kioldás Bármikor készíthetők fényképek a kioldógomb megnyomásakor. F Élesség Csak akkor készíthetők fényképek, amikor megjelenik az élességjelzés ( I ).
Image of page 12

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

308 Ezzel a lehetőséggel szabályozhatja, hogyan igazodjon az automatikus élességállítás a témától való távolság hirtelen nagymértékű változásához, ha AF-C beállítást választott keresős fényképezés során ( 0 87). Ha Kioldógomb/AF-BE beállítást választott, akkor a kioldógombbal és az B gombbal egyaránt indítható az automatikus élességállítás. Válassza a Csak AF-BE lehetőséget ahhoz, hogy a kioldógomb félig történő lenyomása közben a fényképezőgép ne állítson élességet. a3: Élességkövetés rögzítéssel G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás C 5 (Hosszú) Amikor a témától való távolság hirtelen megváltozik, a fényképezőgép a megadott ideig vár, mielőtt beállítja a témától való távolságot. Ez megakadályozza, hogy a fényképezőgép újra élességet állítson, amíg a témát rövid időre eltakarják a képen áthaladó tárgyak. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a 2 , 1 (Rövid) és Ki beállítás a 3 (Normál) beállításnak
Image of page 13
Image of page 14
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern