Beállítás leírás bekapcsol a fénymérők

Info icon This preview shows pages 19–21. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Beállítás Leírás Bekapcsol A fénymérők automatikusan kikapcsolnak, ha a c2 Egyéni beállításban ( Készenléti időzítő , 0 319) megadott időn keresztül semmilyen művelet nem történik a gépen; a fénymérők aktiválása vagy a fényképezőgép bekapcsolása után a késleltetés akár egy percig is kitolódik, hogy időt biztosítson a fényképezőgépnek a GPS adatok lekéréséhez, ha GP-1 vagy GP-1A egységet csatlakoztatott. Ez csökkenti az akkumulátor energiafelhasználását. Kikapcsol GPS-egység csatlakoztatásakor a fénymérők nem kapcsolnak ki. A Tájolás Tájolás csak akkor lesz rögzítve, ha a GPS eszköz rendelkezik digitális iránytűvel (felhívjuk a figyelmét, hogy a GP-1 és a GP-1A egység nem rendelkezik iránytűvel). Tartsa a GPS eszközt legalább 20 cm-re a fényképezőgéptől, az objektívvel egyező irányban. A Egyezményes világidő (UTC) Az egyezményes világidőre vonatkozó adatokat a GPS készülék szolgáltatja, ezek a fényképezőgép órájától független értékek.
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
235 A visszajátszásról bővebben Teljes képes visszajátszás Fényképek visszajátszásához nyomja meg a K gombot. Az utoljára készített kép megjelenik a monitoron. További képek megjelenítéséhez nyomja meg a 4 vagy a 2 gombot; az aktuális fénykép további adatainak megtekintéséhez nyomja meg a 1 vagy a 3 gombot ( 0 238). Kisképes visszajátszás Több kép megtekintéséhez teljes képes megjelenítés alatt nyomja meg a W gombot. A megjelenített képek száma a W gomb minden egyes megnyomásával 4–9– 72 képre növelhető, illetve csökkenthető a X gomb megnyomásával. A képek kijelöléséhez használja a választógombot, a kijelölt kép teljes képes megjelenítéséhez pedig nyomja meg a választógomb középső gombját. Képek megtekintése W X W X W X Teljes képes visszajátszás Kisképes visszajátszás K gomb W gomb
Image of page 20
236 A Képelforgatás álló helyzetbe Ha az „álló” (portré) tájolású képeket álló tájolásban kívánja megjeleníteni, válassza a visszajátszás menü Képelforgatás álló helyzetbe menüpontjának Be lehetőségét ( 0 288). A Kép megtekintése Amennyiben a visszajátszás menü Kép megtekintése menüpontjában a Be beállítás van érvényben ( 0 287), fényképezés után a fényképek automatikusan megjelennek a monitoron (képek megtekintése során a fényképezőgép nem forgatja el automatikusan a felvételeket, mivel a fényképezőgép már a megfelelő tájolásban van). Sorozatfelvétel módban a fényképezés befejezése után kezdődik a megjelenítés, az aktuális sorozat első fényképével. A Retusálás és szerkesztés A teljes képes visszajátszásban aktuálisan megjelenített kép vagy videó retusált vagy szerkesztett másolatának elkészítéséhez nyomja meg az b gombot, és válassza ki a kívánt menüpontot.
Image of page 21
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern