Csatorna kiválaszthatja az 1 és 4 közé eső

Info icon This preview shows pages 9–11. Sign up to view the full content.

Csatorna Kiválaszthatja az 1 és 4 közé eső csatornák egyikét. Mindkét csoport valamennyi vakuegységét ugyanarra a csatornára kell állítani.
Image of page 9

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

335 Vezérlő módban való fényképezéshez kövesse az alábbi lépéseket. 1 Adja meg a beépített vaku beállításait. Válassza ki a beépített vaku vakuvezérlési módját és teljesítmény szintjét. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a teljesítmény szintje – – módban nem állítható. 2 Adja meg az A csoport beállításait. Válassza ki az A csoportba tartozó vakuegységek vakuvezérlési módját és teljesítmény szintjét. 3 Adja meg a B csoport beállításait. Válassza ki a B csoportba tartozó vakuegységek vakuvezérlési módját és teljesítmény szintjét. 4 Válassza ki a csatornát. 5 Nyomja meg az J gombot.
Image of page 10
336 6 Komponálja meg a képet. Komponálja meg a felvételt és helyezze el a vakuegységeket az alábbi ábra szerint. Felhívjuk figyelmét, hogy a távoli vakuegységek maximális távolsága a fényképezés körülményeitől függően változhat. 7 Adja meg a távoli vakuegységek beállításait. Kapcsolja be az összes távoli vakuegységet, végezze el a kívánt csoportbeállításokat, majd állítsa azokat a 4. lépésben megadott csatornára. További részletek a vakuegység használati útmutatójában olvashatók. 8 Emelje fel a beépített vakut. A vakufelnyitó gomb megnyomásával emelje fel a beépített vakut. A mérő elővillantások elvégzése érdekében a beépített vakut akkor is fel kell nyitnia, ha a Beép. vaku > Mód menüpont – – lehetőséget választotta. 10 m vagy kevesebb 60° vagy kevesebb 60° vagy kevesebb 30° vagy kevesebb 30° vagy kevesebb 5 m vagy kevesebb 5 m vagy kevesebb A vakuegységek vezeték nélkül távérzékelőit fordítsa a fényképezőgép felé. Fényképezőgép (beépített vaku)
Image of page 11
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern