CHUYEN DE DOC HIEU CO DAP AN.docx

A the production procession b the equipment needed c

Info icon This preview shows pages 12–15. Sign up to view the full content.

A. The production procession B. The equipment needed C. The high cost D. The role of the artist
Image of page 12

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Question 2: According to the passage, in computer-assisted animation the role of the computer is to draw the . A. first frame B. middle frames C. last frame D. entire sequences of frames Question 3: The word “ they” in the second paragraph refers to . A. formulas B. objects C. numbers D. database Question 4: According to the passage, the frame buffers mentioned in the third paragraph are used to . A. add color to the images B. expose several frames at the same time C. store individual images D. create new frames Question 5: According to the passage, the positions and colors of the figures in high-tech animation are determined by . A. drawing several versions B. enlarging one frame at a lime C. analyzing the sequence from different angles D. using computer calculations Question 6: The word “ captures” in the fourth paragraph is closest in meaning to . A. separates B. registers C. describes D. numbers Question 7: The word “ Once” in the fourth paragraph is closest in meaning to . A. before B. since C. after D. while Question 8: According to the passage, how do computer-animation companies often test motion? A. They experiment with computer-generated line drawings. B. They hand-draw successive frames. C. They calculate high-resolutions images. D. They develop extensive mathematical formulas. Question 9: The word “ task ” in the fourth paragraph is closest in meaning to . A. possibility B. position C. time D. job Question 10: Which of the following statement is supported by the passage? A. Computers have reduced the costs of animation. B. In the future, traditional artists will no longer be needed. C. Artists are unable to produce drawings as high in quality as computer drawings. D. Animation involves a wide range of technical and artistic skills. ĐÁP ÁN 1. A 2. B 3. B 4. C 5. D 6. B 7. C 8. A 9. A 10. D GI I THÍCH CHI TI T Question 3: Đáp án B. Key words: they, second paragraph Câu h i: T “they” đo n th hai là ch cái gì?
Image of page 13
Clue: “These formulas operate on extensive databases of numbers that defines the objects in the pictures as they exist in mathematical space”: Nh ng công th c này v n hành trên m t c ơ s d li u l n các con s xác đ nh v t trong b c nh khi chúng t n t i trong không gian toán h c. Phân tích: “They đây chính là v t có th t n t i đ c d i d ng toán h c ho c không. Ch ể ồ ượ ướ có các v t là v a t n t i trên b c hình, d i d ng toán h c và h u hình ngoài đ i th c. V y ướ ch n đáp án B. objects: v t. Các đáp án khác không phù h p A. formulas: công th c C. numbers: các con s D. database: c s d ơ ở li u Question 4: Đáp án C.
Image of page 14

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 15
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

  • Left Quote Icon

    As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

    Student Picture

    Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

  • Left Quote Icon

    I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

    Student Picture

    Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

  • Left Quote Icon

    The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

    Student Picture

    Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern