Jelöljön ki képeket és nyomja meg a

Info icon This preview shows pages 19–21. Sign up to view the full content.

Jelöljön ki képeket és nyomja meg a választógomb középső gombját a kiválasztáshoz, vagy a kiválasztás megszüntetéséhez (a kijelölt kép teljes képernyős megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a X gombot). A kiválasztott képeket L jelöli. A kiválasztás befejezését követően nyomja meg az J gombot a 7. lépésre való ugráshoz.
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

285 7 Válassza a Célmappa kiválasztása lehetőséget. Jelölje ki a Célmappa kiválasztása menüpontot, és nyomja meg a 2 gombot. 8 Válasszon célmappát. Mappasorszám beírásához válassza a Mappa kiválaszt. szám alapján lehetőséget, írja be a számot ( 0 293), majd nyomja meg az J gombot. Amennyiben a már meglévő mappák listájából kíván választani, válassza a Mappa kiválasztása listából menüpontot, jelöljön ki egy mappát, majd nyomja meg az J gombot.
Image of page 20
286 9 Másolja át a képeket. Jelölje ki a Kép(ek) másolása? lehetőséget, és nyomja meg az J gombot. A megjelenő megerősítő párbeszédablakban jelölje ki az Igen lehetőséget, és nyomja meg az J gombot. A másolás befejezését követően nyomja meg ismét az J gombot a kilépéshez. D Képek másolása A képek nem kerülnek másolásra, ha nincs elég hely azon a kártyán, amelyre másolni szeretne. Videók másolása előtt győződjön meg arról, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve. Amennyiben a célmappa már tartalmaz egy ugyanolyan nevű képet, mint amelyet másolni szeretne, egy megerősítő párbeszédpanel jelenik meg. Válassza a Meglévő kép felülírása lehetőséget a másolandó képre történő cseréhez, vagy válassza az Összes felülírása lehetőséget az összes már létező, azonos nevű kép figyelmeztetés nélküli lecseréléséhez. A kép felülírása nélküli folytatáshoz válassza az Átugrás lehetőséget, vagy válassza a Mégse lehetőséget a további képek másolása nélküli kilépéshez. A célmappában lévő rejtett vagy védett fájlok nem lesznek lecserélve. A védelmi állapot igen, a nyomtatásra való kijelölés ( 0 267) ellenben nem másolódik a képpel. A rejtett képek nem másolhatók.
Image of page 21
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern