330 automatikus fp nagysebességű szinkron amikor az

Info icon This preview shows pages 3–6. Sign up to view the full content.

330 ❚❚ Automatikus FP nagysebességű szinkron Amikor az 1/320 mp (Automatikus FP) vagy az 1/250 mp (Automatikus FP) lehetőséget választotta az e1 Egyéni beállításban ( Vakuszinkron sebessége , 0 329), a beépített vakut akár 1 / 320 mp-es vagy 1 / 250 mp-es sebességű záridővel is használhatja, míg a kompatibilis külső vakuk ( 0 430 ) bármely záridővel használhatók (automatikus FP nagysebességű szinkron). Vakuszinkron sebessége 1/320 mp (Automatikus FP) 1/250 mp (Automatikus FP) 1/250 mp Záridő Beépített vaku Külső vaku Beépített vaku Külső vaku Beépített vaku Külső vaku 1 / 8000 -től, kivéve 1 / 320 mp Automatikus FP Automatikus FP 1 / 320 -től, kivéve 1 / 250 mp Vakuszinkron * Automatikus FP 1 / 250 –30 mp Vakuszinkron * A záridő növekedésével a vaku hatótávolsága csökken. Mindazonáltal a vaku hatótávolsága nagyobb, mint az azonos záridőnél automatikus FP alkalmazásával elért hatótávolság. D A vaku készenléti jelzőfénye Amikor a vaku teljes teljesítménnyel villant, a fényképezőgép keresőjében megjelenő vaku jelző villogással figyelmeztet arra, hogy a fénykép alulexponált lehet. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a külső vakuegységek készenléti jelzőfénye nem jeleníti meg ezt a figyelmeztetést, ha az 1/320 mp (Automatikus FP) beállítást választotta.
Image of page 3

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

331 Ebben a menüpontban megadhatja az elérhető leghosszabb záridőt programozott automatikus vagy rekesz-előválasztásos automatikus módban alkalmazott első vagy hátsó redőnyre végzett szinkronhoz, illetve vörösszemhatás-csökkentéshez (a kiválasztott beállítástól függetlenül a záridő akár 30 mp hosszú is lehet záridő-előválasztásos automatikus vagy kézi expozíciós módban, illetve hosszú záridős szinkron, hátsó redőnyre végzett hosszú záridős szinkron vagy vörösszemhatás-csökkentés hosszú záridős szinkronnal vaku beállításoknál). Kiválaszthatja a vaku módot a beépített vakuhoz. e2: Vakus záridő G gomb A Egyéni beállítások menü e3: Beépített vaku vezérlése G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás r TTL A vakuteljesítményt a készülék automatikusan a fényképezés körülményeihez igazítja. s Kézi Megadhatja a vakuszintet. A fényképezőgép nem bocsát ki mérő elővillantásokat. t Ismétlő vakuzás A vaku a zár nyitva tartása alatt többször villan – stroboszkópszerű hatást keltve. u Vezérlő mód A beépített vakut mestervakuként használva vezérelhet egy vagy több csoportba rendezett távoli külső vakukat ( 0 334).
Image of page 4
332 ❚❚ Kézi Válassza ki a vakuszintet. A vakuszint a teljes teljesítmény hányadában van kifejezve: teljes teljesítménynél a beépített vaku kulcsszáma 12 (m, ISO 100, 20 °C). ❚❚ Ismétlő vakuzás A vaku a zár nyitva tartása alatt többször villan – stroboszkópszerű hatást keltve. A 4 vagy a 2 gomb megnyomásával jelölje ki a következő beállításokat, a módosításukhoz pedig nyomja meg a 1 vagy a 3 gombot.
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 6
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern